מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דאגההריונית19/10/2015
ד"ר שלום ,
בשבוע 36 בדיקת cmv יצאה שלילית ברוך השם .
בשבוע 38 נפגשתי עם מישהי שהייתה בקרבת אישה עם אישה החולה במחלת הנשיקה .
בשבוע 39 הייתה לי סיטואציה ששתיתי מכוס הקידוש לאחר 2 האחיינים בגילאים שנה וחצי ושלוש ( סובבתי את הכוס לצד השני ) .
כעת אני חוששת ששמא נדבקתי ואני קרובה ללידה .
1. עד כמה זה מסוכן להידבק בשלב זה ?
2. האם בדיקת דם בשבוע 40 תהיה רלוונטית ?
3. האם עליי ליידע את צוות בית החולים בחששות שלי?
4. מותר להניק אם לא ידוע האם הייתה הדבקה או לא ?
5. איזה בדיקות ואיך מתנהל הטיפול ביילוד עם חשש ? איך בדיקת שתן מתבצעת בילוד?
אשמח להמלצתך מה עליי לעשות במצב כזה של חדשות.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דאגה - תגובה
ד''ר אריק האס19/10/2015אני לא שומע חשש סביר להדבקה מ-CMV. את יכולה להודיע לרופא נשים שלך ולצוות בית חולים, אבל לא יותר מזה. מותר להניק בכל מקרה.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
הריונית19/10/2015דוקטור תודה על תשובתך המהירה והמרגיעה .
סתם לידע כללי , מה הסיכון לעובר וההשלכות בשבוע כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)