מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוגדנים לאדמת 3 משהול22/10/2015
אני מתכננת להפסיק גלולות ולהכנס להריון. בקיצור להתחתן. הנוגדנים שלי נמוכים מדי. הרופא שלח אותי לטיפת חלב כי עד גיל 14 הייתי בעיר אחרת בלי מיחשוב של קופת חולים כי זה היה מזמן ולא רשום לו אם יש לי חסונים נגד אדמת. לפני טיפת חלב הלכתי לאמא וקיבלתי 2 פנקסי חיסונים שלי אחד מאמריקה מגיל שנה ואחד מישראל. יש לי חיסון אחד מגיל שנה וחיסון אחד מגיל 12 שעשיתי במרפאת תלמידים כי לא הייתי בבית ספר ביום שעשו את החיסון. לא רוצים לעשות לי זריקת דחף, ואין לי מושג אם עושים חיסון נוסף בכיתה ז או בצבא כי חצי שנה לא הייתי בכיתה ז ולא הייתי בצבא בכלל בגלל תאונת דרכים. אמא שלי ניהלה אותי מאז , ולא דרך קופת חולים אלא דרך ביטוח לאומי, והיא השתמטה מהצבא כי היא למדה בתיכון דתי והיא עבדה ורקדה והתחתנה וככה היא רצתה. רציתי גם לשאול אם עשו לבנים גם חיסון נגד אדמת .מה לעשות. כי אני ממש לא שקטה. אין לי זמן כי אני לא צעירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוגדנים לאדמת 3 משהו - תגובה
ד''ר אריק האס23/10/2015אם יש תיעוד של שתי מנות של חיסון נגד אדמת, אין צורך במנות נוספות.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)