נוגדנים לאדמת 3 משהו

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• נוגדנים לאדמת 3 משהו
    ל
    22/10/2015

אני מתכננת להפסיק גלולות ולהכנס להריון. בקיצור להתחתן. הנוגדנים שלי נמוכים מדי. הרופא שלח אותי לטיפת חלב כי עד גיל 14 הייתי בעיר אחרת בלי מיחשוב של קופת חולים כי זה היה מזמן ולא רשום לו אם יש לי חסונים נגד אדמת. לפני טיפת חלב הלכתי לאמא וקיבלתי 2 פנקסי חיסונים שלי אחד מאמריקה מגיל שנה ואחד מישראל. יש לי חיסון אחד מגיל שנה וחיסון אחד מגיל 12 שעשיתי במרפאת תלמידים כי לא הייתי בבית ספר ביום שעשו את החיסון. לא רוצים לעשות לי זריקת דחף, ואין לי מושג אם עושים חיסון נוסף בכיתה ז או בצבא כי חצי שנה לא הייתי בכיתה ז ולא הייתי בצבא בכלל בגלל תאונת דרכים. אמא שלי ניהלה אותי מאז , ולא דרך קופת חולים אלא דרך ביטוח לאומי, והיא השתמטה מהצבא כי היא למדה בתיכון דתי והיא עבדה ורקדה והתחתנה וככה היא רצתה. רציתי גם לשאול אם עשו לבנים גם חיסון נגד אדמת .מה לעשות. כי אני ממש לא שקטה. אין לי זמן כי אני לא צעירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדנים לאדמת 3 משהו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדנים לאדמת 3 משהו - תגובה

ד''ר אריק האס
    23/10/2015

אם יש תיעוד של שתי מנות של חיסון נגד אדמת, אין צורך במנות נוספות.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו