mmrv בגיל 6 ואלרגיה לפניצילין

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• mmrv בגיל 6 ואלרגיה לפניצילין
    ורד
    08/01/2016

שלום רב בני אמור לעבור את החיסון בשבועיים הקרובים במסגרת בי"ס, בדף מידע רשום שאם יש לילד רגישות לניאומיצין יש התווית נגד, הבעיה שאני לא יודעת הילד רגיש לפניצילין , ע"פ המסמך הרפואי שלו "אין להשתמש בתרופות ממשפחת הפניצילינים כולל הדור הראשון של צפאלוספורינים כמו כן יש להימנע משימוש בדור ראשון של הצפאלוספורינים (צםוויט וצפורל בשל מבנה דומה לאמינופניצילינים)..." האם ניתן לחסן? בנוסף הנני בהריון שבוע 27 כרגע במידה ומתחסן האם חשיפה אליו מסכנת אותי / את העברית? (חליתי בעבר באבעבועות וגם שני הילדים שלי לפני מספר חודשים בתחילת ההריון, גם חליתי באדמת וחוסנתי פעמיים בשל חוסר נוגדנים בבדיקת דם). אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• mmrv בגיל 6 ואלרגיה לפניצילין - תגובה

ד''ר אריק האס
    10/01/2016

ורד,

אפשר להתחסן בלי בעיה.
    1. אין קשר בין ניומיצין ופנצילין. אין בעיה לילד עם רגישות לפנצילין להתחסן מגד MMRV .
    2. אין סכנה לאישה בהריון (או לעובר שלה) שילד במשפחה יתחסן.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבורך, תודה רבה רבה ושבוע טוב

ורד
    10/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו