חיסון וקירור

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון וקירור
    רינת
    13/05/2008

קניתי לבני את החיסונים רוטה ופרבנר לפני כחודש(קניתי את כל המנות ) ושמתי אותם בבית במקרר שאלתי מה קורה לחיסון שלא נמצא במקרר האם הוא "מתקלקל"? האם הוא יכול להזיק כשמשתמשים בו ?או שפשוט הוא הופך לא יעיל? אני קצת מודאגת מכיוון שלא היינו בבית כמה ימים ואני לא יודעת אם המקרר פעל תמיד אם לא היתה הפסקת חשמל או משהו כזה. אני צריכה להשתמש בחיסונים שבוע הבא. נא תשובתך ועצתך תודה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון וקירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת חיסונים בקרור

ד''ר יצחק סרוגו
    14/05/2008

ניתן לשמור את החיסון בקרור. בטמפרטורת החדר הוא עלול להתקלקל ולא להיות יעיל. גם את הייתה הפסקת חשמל תנודה עד 8 מעלות היא בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא יעיל?

רינת
    14/05/2008

אז המשמעות של חיסון שלא נשמר בקירור היא שהוא הופך ללא יעיל? חשוב לי לדעת שאין זה מסוכן להשתמש בכזה חיסון. תודה רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון וקרור

רינת
    18/05/2008

אפשר תשובה? תודה רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מסוכן

ד''ר יצחק סרוגו
    19/05/2008

אולם אם את לא בטוחה בשמיראת הטמפרטורה של החיסון אז פשוט תקני מנה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו