מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דואגת מאודדהריונית14/04/2016
אני בשבוע 14 להריוני בבדיקות הדם יצא לי כך :
cmv-igm positive
ebv-igm negative
rubella-igg 55.70 iu\ml
immune
קטן מ-iu לא מחוסנת:15
iu עד 15 מחוסנת(כייל נוגדנים חיובי נמוך :30)
גדול מ- iu מחוסנת :30
tpha negative
varicella zoster igg 438.10 miu\ml
positive
negative<135
borderline<135.1-165
positive<165
cmv-avidity 81.00%
הייתי חולה באוגוסט האחרון במחלת הנשיקה יש מה לדאוג מהתוצאות לגבי ההריון ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דואגת מאודד - תגובה
ד''ר אריק האס14/04/2016חסר ה CMV-IGG. אני מניח שזה חיובי אם הAVIDITY בוצע אבל צריך גם לציין אותו. מדובר במקרה ביניים שהגוף מייצר IGM כאילו הזיהום אקוטי אבל גם מייצר נוגדנים שמתחברים היטב שמתאים לזיהום ישן שהגוף כבר מכיר מזמן. עלייך לפנות לרופא נשים להמשך בירור כדי לדעת אם יש סיכון מוגבר לעובר להידבק מCMV. כל שאר הבדיקות שציינת הם תקינים.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הריונית14/04/2016רשום כך cmv- igg 194.70 u\ml
positive
רופא הנשים שלח אותי לזיהומולוג שהוא יחליט. יש לי תור בעוד שבוע
מבולבלת ולא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)