מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות לגבי חיסון כיתה אאמא מתלבטת23/01/2017
הבן שלי בן 6 וחצי וחוסן בכל החיסונים בטיפת חלב כשהיה תינוק
אני מתלבטת אם לחסן אותו לחיסון כיתה א מאחר וקראתי שאחת מתופעות הלוואי של האדמת זה נוירופתיה פריפרית. הבן שלי היה מקרה מוזר לפני שנתיים חלה בחו ויראלי שלאחר התלונן בשמך שנתיים על גרד/נימול באצבעות הרגליים ואח"כ גם בידיים, היה משפשף את האצבעות הרגליים אחת בשניה כל רגע כמעט כל היום וגם מתוך שינה.נעשו לו בדיקות דם שיתצאו תקינות, אני חשדתי שאולי זה מן נוירופתיה פריפרית כי קראתי על זה באינטרנט ..זה מעולם לא הועלה על ידי הרופא ..וגם לא שאלתי אם זה יכול להיות זה פשוט אמרו לי זה יעבור ואכן לקח שנתיים עד שזה עבר לאט ובהדרגה..מה דעתך? לחסן?.. קצת חוששת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי חיסון כתה א'
ד''ר אריק האס23/01/2017מותר להתחסן במצב המתואר, ומומלץ.
בברכה, דר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שוב אני23/01/2017תודה על המענה המהיר, עוד שאלות:
1 האם הוא נחשב מוגן מאז החיסון בגיל שנה?
2 כמה זמן מקנה החיסון של גיל 6 הגנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיעורי חסינות
ד''ר אריק האס23/01/2017מדובר בסטטיסטיקה. 90 % מילדים מפתחים נוגדנים אחרי מנה אחת. 99 % אחרי שתי מנות. חסינות נחשבת להיות ארוך-טווח. כלומר אין צורך בדחפים נוספים.
בברכה, דר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שוב אני23/01/2017תודה, אני קראתי שלקראת גיל 11 החסינות נעלמת..זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משך חסינות
ד''ר אריק האס23/01/2017לא. חסינות לחזרת יכולה לרדת עם הזמן אבל לא בגיל 11 יותר מכל גיל אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)