הרפס בשפתיים- הדבקה- חוששת מאוד

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• הרפס בשפתיים- הדבקה- חוששת מאוד
    נטלי
    18/04/2017

שלום רב וחג שמח!
    אני קצת בלחץ...לפני מספר ימים גירד לי קצת בשפה התחתונה בפה ולא התייחסתי....אתמול היינו במסעדה ושתינו מאותן כוסות והתנשקנו....ובערב הרגשתי שוב דקירה וגירוד בשפה ואז ראיתי במראה בליטה קטנה, מרחתי זובירקס שהיה לי בבית לכל הלילה , הבוקר קמתי וראיתי מלא שלפוחיות ושוב מרחתי זובירקס.
    שאלותי:
    1. הילדים שלי בני 9 חוד וגיל שנה ואבי חולה אונקולוגי ...שני הילדים לא קיבלו חיסון לאבעבועות רוח...האם יכולים להידבק ממני? 2. האם כבר יכלו להידבק אתמול או לפני כי הדבר הזה דגר לי בפה? 3. מעולם לא היה לי הרפס לכן גם לא התייחסתילזה ...איך עליי לנהוג כעת מבחינת אמצעי זהירות?
    אודה על תשובתך
    מודאגת וחוששת מאוד נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להרפס

ד''ר אריק האס
    18/04/2017

1+2. הרפס נגרם מנגיף אחר, לא אבעבועות רוח. אנשים יכולים להידבק דרך מגע עם פצע פעיל (נוזל) או מרוק.
    3. אין צורך באמצעי זהירות מיוחדים. למי שסובל ממחלה אונקולוגית שכרגע מקבל טיפולים, עליו להתייעץ עם האונקולוג שלו לגבי מגע עם אנשים חולים בכלל - התקררות, שלשולים, הרפס וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו