חיסון גיל שנה MMRV

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון גיל שנה MMRV
    מיכל
    09/07/2017

שלום, התינוקת שלי בת שנה קיבלה היום חיסון MMRV. בסוף החיסון היה רעש פססס כזה והשפריצו כמה טיפות לצדדים. אני לא ככ יודעת מה קרה שם בדיוק, האחות לא ממש פרטה. הבנתי שמשרד הבריאות ממליץ על מנה נוספת כשלא הכל נכנס פנימה אבל אני חוששת מזה. מה הסיכויים שהיא בכל זאת מחוסנת כמו שצריך לפי מה שסיפרתי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון גיל שנה MMRV

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון גיל שנה

ד''ר אריק האס
    09/07/2017

אני לא שומע סיבה לדאגה. אם יש שאלות נוספות, תדברי עם האחות שחיסנה.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוחחתי איתה

מיכל
    09/07/2017

זה החלק האחרון של החומר שהיה במזרק. כנראה היא הוציאה את המזר מהר מדי ולא סימה להזריק את כל החומר פנימה. לדבריה הרוב נכנס.
    מה עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות של אירוע חריג במתן החיסון

ד''ר אריק האס
    10/07/2017

אין לי אפשרות לקבוע אם היה אירוע חריג דרך האינטרנט. אם האחות התרשמה שמשהו חריג קרה במתן החיסון, עליה לדווח לממונה שלה ותהיה החלטה אם יש צורך הפעילות נוספת.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו