חיסון לאם מניקה-מותר? בבקשה דחוף!

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון לאם מניקה-מותר? בבקשה דחוף!
    לו
    25/05/2008

שלום למומחים!

בתי בת 5 חודשים ניזונה מהנקה מלאה. מחר עלי לעבור חיסונים כיוון שאני מתחילה לעבוד בבית חולים. אני יודעת בודאות שאצטרך לעשות חיסון היפטיטיס B ואולי עוד כמה (רק מחר אדע אילו).

1. האם ניתן להמשיך להניק או שזה עלול לסכן במידה כלשהי את בתי או לגרום לתופעות לוואי מסויימות?

2. אם אסור, אז לכמה זמן להפסיק וממתי (פרק זמן אחרי קבלת החיסון)?

3. אם מותר האם בכל זת היא מקבלת משהו דרך החלב?

4. האם אני יכולה חס וחלילה להדביק אותה שלא דרך הנקה בעקבות החיסון?

תודה מראש,
    לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין בעיה עם החיסון

ד''ר אורלי מגד
    25/05/2008

אין שום בעיה לחסן, החיסון להפטיטיס B אינו חי ואינו עובר בהנקה, ביתך קבלה את החיסון בלידה אף היא (ואני מקווה שגם בגיל חודש)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון לחצבת+הנקה

לו
    01/06/2008

דר' אורלי מגד שלום!

תודה רבה על התשובה הקודמת: כעת גם אני וגם ביתי מחוסנות כנגד היפטיטיס B בשלבים השונים.

כחלק מקליטה לעבודה בבי"ח עשיתי בדיקת דם והתגלה כי אינני מחוסנת נגד חצבת!!! אינני יודעת כיצד זה אפשרי כי הוריי טוענים שחיסנו אותי נגד הכל. מה שמזר עוד ותר הוא שכנגד אדמת אני כן מחוסנת (בדיקה שעשיתי בהריון) והרי החיסון ניתן ביחד!

ולשאלתי:

האם מותר לי להתחסן נגד חצבת ולהניק תינוקת בת 5 חודשים שעוד לא קיבלה חיסון זה (נדמה לי רק בגיל שנה תקבל אותו לראשונה)

מה הסיכונים?

שוב תודה

לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון חצבת

ד"ר אורלי מגד
    01/06/2008

את יכולה להתחסן לחצבת ולהניק רגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו