מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון לאם מניקה-מותר? בבקשה דחוף!לו25/05/2008
שלום למומחים!
בתי בת 5 חודשים ניזונה מהנקה מלאה. מחר עלי לעבור חיסונים כיוון שאני מתחילה לעבוד בבית חולים. אני יודעת בודאות שאצטרך לעשות חיסון היפטיטיס B ואולי עוד כמה (רק מחר אדע אילו).
1. האם ניתן להמשיך להניק או שזה עלול לסכן במידה כלשהי את בתי או לגרום לתופעות לוואי מסויימות?
2. אם אסור, אז לכמה זמן להפסיק וממתי (פרק זמן אחרי קבלת החיסון)?
3. אם מותר האם בכל זת היא מקבלת משהו דרך החלב?
4. האם אני יכולה חס וחלילה להדביק אותה שלא דרך הנקה בעקבות החיסון?
תודה מראש,
לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה עם החיסון
ד''ר אורלי מגד25/05/2008אין שום בעיה לחסן, החיסון להפטיטיס B אינו חי ואינו עובר בהנקה, ביתך קבלה את החיסון בלידה אף היא (ואני מקווה שגם בגיל חודש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון לחצבת+הנקה
לו01/06/2008דר' אורלי מגד שלום!
תודה רבה על התשובה הקודמת: כעת גם אני וגם ביתי מחוסנות כנגד היפטיטיס B בשלבים השונים.
כחלק מקליטה לעבודה בבי"ח עשיתי בדיקת דם והתגלה כי אינני מחוסנת נגד חצבת!!! אינני יודעת כיצד זה אפשרי כי הוריי טוענים שחיסנו אותי נגד הכל. מה שמזר עוד ותר הוא שכנגד אדמת אני כן מחוסנת (בדיקה שעשיתי בהריון) והרי החיסון ניתן ביחד!
ולשאלתי:
האם מותר לי להתחסן נגד חצבת ולהניק תינוקת בת 5 חודשים שעוד לא קיבלה חיסון זה (נדמה לי רק בגיל שנה תקבל אותו לראשונה)
מה הסיכונים?
שוב תודה
לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון חצבת
ד"ר אורלי מגד01/06/2008את יכולה להתחסן לחצבת ולהניק רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)