כלבת וחיסון נגד כלבת

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• כלבת וחיסון נגד כלבת
    שלי
    08/05/2022

שלום ד״ר, יש לי איזשהו עניין שמטריד אותי ומכניס אותי לחרדה יום יומית. לפני כחודשיים וחצי הייתי בעבודה ומשהו נשך/עקץ אותי ברגל בקרסול.. נכנסתי ללחץ שאולי זה חולדה או עכבר כי באמת יש לנו עכברים מחוץ למשרד, וכעבור חמישה ימים ראיתי עכבר מת מחוץ למשרד, לאחר שבועיים מהמקרה הלכתי למשרד הבריאות, החליטו לתת שני חיסוני כלבת מאחר ולפני כתשע שנים קיבלתי את כל הסדרה. אני פשוט לא מצליחה לתפקד מאז ומכניסה לעצמי לראש שיש לי כלבת, מאז יש לי הרבה רוק בפה , ובשבוע האחרון חרדות קשות כמו תחושת שיגעון .. לוקחת כדורי הרגעה האם לפי מה שתיארתי יש מצב שחליתי בכלבת ואני עומדת למות? והאם יש סיכוי אפילו קטן לחלות בכלבת מהחיסון עצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבת וחיסון נגד כלבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים אחרי חיסון נגד כלבת

ד''ר אריק האס
    08/05/2022

שלום רב,

המקרה שתיארת אינו נשמע כמסוכן להדבקה בכלבת. אין אפשרות לחלות בכלבת מקבלת החיסון.

אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך על התסמינים שאת מתארת. בכל אופן אין סיכוי שהם קשורים למחלת הכלבת עצמה.

בברכה,

ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו