חיסונים בגיל 24

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסונים בגיל 24
    ע
    29/10/2022

שלום, קיבלו אותי לעבוד במשרד הבריאות עבודה שלא קשורה לחולים אני בתפקיד מזכירותי שלא רואה אף אחד. ביקשו ממני לפני תחילת עבודה לעשות את החיסונים הבאים: צהבת, חיסון נגד שיתוק ילדים, נגד דיפתריה טטנוס, שעלת, אבעבועות רוח, חצבת, חזרת, אדמת ושפעת עונתית. האם אני באמת צריכה לעשות את כל החיסונים האלה למרות שעשיתי שהייתי קטנה? מה הסכנות בביצוע חיסונים אלה בשלב זה ? מותר להיכנס להריון לאחר מכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים בגיל 24

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש נוהל המסדיר חיסונים לעובדים במערכת הבריאות

ד''ר אריק האס
    09/11/2022

שלום רב,

יש נוהל (חוזר מנכ"ל) המסדיר חיסונים לעובדים במערכת הבריאות, כולל אנשים שאינם באים במגע עם אנשים. רשום שם החיסונים שיש לקבל אותם. אם יש פנקס חיסונים יסמכו על חיסונים שניתנו. ניתן לחלק מהחיסונים לערוך בדיקת נוגדנים ולהוכיח חסינות אם הנוגדנים חיוביים. אין בעיה להיכנס להריון אחרי קבלת החיסונים שהזכרת. ממליץ שתפני לאחות אפידמיולוגית בלשכת הבריאות הקרובה לאזור מגורייך והם יכולים לעזור לך להשלים מה שעלייך לעשות.

בברכה,

ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו