מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הידבקותיעל29/09/2023
היי, מתארת כאן כמה תרחישים אשמח שתאמר לי אם קיימת אפשרות הדבקה:
וירוס פפילומה.
במצב שבו קיימתי מין אוראלי עם קונדום בבן זוגי . הפה שלי נגע רק בקונדום בשום שלב לא נגע באיבר המין אבל הייתה סיטואציה שהוא נגע עם היד שלו בקונדום שלפני כן ידו נגעה בפי הטבעת שלי ( מגע שיטחי לא דחיפת אצבעות) נניח והיה לי באזור פי הטבעת וירוס הפפילומה אז במצב כזה שבו הוא שם ידו על הקונדום אחרי ששם יד בפי הטבעת שלי האם במגע פי עם הקונדום אני יכולה להידבק בוירוס?
תרחיש שני נניח ויש לי פפילומה בפי הטבעת ובעלי נגע שם עם היד ( מגע שיטחי) ואז נגע לי באיבר מיני ( גם מגע שיטחי חיצוני) האם יכול באמצעות היד שנגעה קודם לכן בפי הטבעת להדביק את איבר מיני?
אודה על מענה אפילו בתשובות של כן ולא בנוגע לשתיי תרחישים אלו🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבקה בנגיף הפפילומה
ד''ר אריק האס30/09/2023שלום רב,
1. אני לא רואה משהו בתרחישים שתיארת שהופך הדבקה בנגיף לבלתי אפשרי. לכן מדובר בהעברה אפשרית.
2. למי שכבר נדבק בנגיף בחלק אחד בגוף, לא ניתן לדעת אם הופעת נגעים באזור אחר היא תוצאה מהדבקה קודמת או הדבקה נוכחית.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)