מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- RUBELLA IGG שיורד לאחר חיסוןשירה28/07/2008
פניתי אליכם בעבר אך כעת אני מודאגת יותר. היות ואני רוצה להכנס להריון עשיתי בדיקות לוודא נוגדנים של מס' מחלות בעיתיות כגון CMV ואדמת.נמצא כך ב4.4.07 שנוגדני אדמת אצלי הם 26 והומלץ על ידי רופא הנשים לבצע חיסון אדמת. ביצעתי את החיסון והמתנתי עד התאריך 20.8.07 ואז ביצעתי בדיקה חוזרת שהראתה נוגדני אדמת שירדו ל-22.10. פניתי אל רופא הנשים שטען שככל הנראה החיסון לא היה בתוקף ושאעשה חיסון נוסף. עשיתי חיסון נוסף ובתאריך 8.11.07 בדיקות הדם הראו נוגדני אדמת שירדו שוב, הפעם ל-20.8.... אני מודאגת כי ביצעתי שוב חיסון, בהמלצת רופא הנשים (פעם שלישית) ובבדיקות דם שבוצעו חצי שנה לאחר מכן נמצאו נוגדני אדמת 17.4..... הבדיקות בוצעו כל פעם לפחות 4 חודשים לאחר החיסון. הבדיקות האחרונות שעשיתי (אתמול) מראות נוגדני אדמת שעלו ממש מעט ל-17.9. אני מודאגת, מה זה אומר? האם הגוף שלי דוחה את החיסון? ואם כן, האם אוכל להכנס להריון ללא חשש שאדבק באדמת? חשוב לציין שזה קרה רק עם החיסון הזה. מעולם לא נתקלתי בזה קודם... האם עלי לעבור בירור כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון אדמת
ד&28/07/2008יש נשים שמסיבות שאיננו מבינים לגמרי אינן מתחסנות לאדמת. אין צורך לעבור שום ברור לכך, זה לא נדיר. למזלך אדמת בימנו היא מחלה מאוד מאוד נדירה בארץ כך שהסיכוי שתידבקי בהריון מאוד נמוך. אין מה לעשות אם אינך מתחסנת אך הסיכוי כל כך אפסי להדבק היום שבמקומך לא הייתי מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי ענה לי?
שירה29/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אורלי מגד
ד''ר אורלי מגד30/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה30/07/2008השם שלך יצא משובש משום מה בהודעה הראשונה שלך אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)