מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיהומים שניזונים מברזלדורון27/08/2008
שלום רב, לפני 3 חודשים בדקתי ברזל יצא IRON 59 FERRITIN 551 הבנתי שפריטין יכול לעלות עקב זיהום כלשהו ואמור לרדת באופן טבעי. לפני 3 ימים עשיתי את הבדיקות שוב ויצא IRON 42 (נמוך מחוץ לתחום) FERRITIN 947!!!! נראה שהמצב לא משתפר. קראתי באינטרנט וראיתי שמצב כזה נקרא anemia of chronic disease שבה הגוף מוריד רמות ברזל כדי להגן מזיהומים שניזונים מברזל. מה אפשר לעשות? איזה בדיקות כדאי לבקש מרופא המשפחה והאם ללכת איתן לרופא של זיהומים? אני בן 27 חש בעייפות וחולשה כבר יותר משנה. בתודה דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך לרופא
ד''ר אורלי מגד27/08/2008הסיכוי שזיהום גורם לכל התופעות שלך הוא לא גבוה. אינך צריך רופא זיהומים אלא רופא משפחה טוב. כדאי לבדוק מחלת הנשיקה (EBV ו CMV) ופרט לכך כדאי לעשות בדיקות כלליות לעוד כיוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורון27/08/2008תודה על התגובה.. רופא המשפחה שלי אומר שפריטין גבוה זה לא בעייה ורק נמוך זה בעייה. אז אני לא יודע אם הוא טוב. אין לי EBV ו-CMV, בדקתי. טוב אני אמשיך לחפש מה אפשר לבקש לבדוק. בתודה, דורון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)