זיהומים שניזונים מברזל

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• זיהומים שניזונים מברזל
    דורון
    27/08/2008

שלום רב, לפני 3 חודשים בדקתי ברזל יצא IRON 59 FERRITIN 551 הבנתי שפריטין יכול לעלות עקב זיהום כלשהו ואמור לרדת באופן טבעי. לפני 3 ימים עשיתי את הבדיקות שוב ויצא IRON 42 (נמוך מחוץ לתחום) FERRITIN 947!!!! נראה שהמצב לא משתפר. קראתי באינטרנט וראיתי שמצב כזה נקרא anemia of chronic disease שבה הגוף מוריד רמות ברזל כדי להגן מזיהומים שניזונים מברזל. מה אפשר לעשות? איזה בדיקות כדאי לבקש מרופא המשפחה והאם ללכת איתן לרופא של זיהומים? אני בן 27 חש בעייפות וחולשה כבר יותר משנה. בתודה דורון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהומים שניזונים מברזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לך לרופא

ד''ר אורלי מגד
    27/08/2008

הסיכוי שזיהום גורם לכל התופעות שלך הוא לא גבוה. אינך צריך רופא זיהומים אלא רופא משפחה טוב. כדאי לבדוק מחלת הנשיקה (EBV ו CMV) ופרט לכך כדאי לעשות בדיקות כלליות לעוד כיוונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דורון
    27/08/2008

תודה על התגובה.. רופא המשפחה שלי אומר שפריטין גבוה זה לא בעייה ורק נמוך זה בעייה. אז אני לא יודע אם הוא טוב. אין לי EBV ו-CMV, בדקתי. טוב אני אמשיך לחפש מה אפשר לבקש לבדוק. בתודה, דורון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו