מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון של גיל חצי שנה (מחומשת)מיטל03/10/2008
שלום ביתי בת 8 חודשים,בגיל 4 חודשים קיבלה את החיסון של גיל 4 חודשים,באותו ערב היה לה חום גבוה שלא ירד עם משככי כאבים(אקמולי,נורפאן)הלכנו לבית חולים באותו לילה אך הכול היה בסדר,אחרי חמישה ימים של חום היתה פריחה בכל הגוף שוב הלכנו לבית חולים ושם אמרלו שיש לה "פה והטלפיים" אף רופא לא אמר לי שזה יכול להיות מהחיסון,אך מאותו חיסון אני פוחדת לתת חיסונים(יש לציין שביתי הגדולה בת שנתיים וחצי קיבלה את כל החיסונים כולל אבעבועות) מה אוכל לעשות שההביטחון יחזור אליי,אני בפחד נוראי שמה מה שקרה קרה בגלל החיסון חשוב לציין שעדיין לא עשיתי לה את החיסון של גיל חצי שנה מהפחד בבקשה מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להיות רגועה ולחסן בביטחון לתשובתכם אודה,שנה טובה וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסני
ד''ר אורלי מגד04/10/2008חום שבסיומו פריחה אינו חלק מתופעות הלואי של החיסון. כנראה היא חוסנה בזמן תקופת הדגירה של וירוס (התאור שלך מתאים מאוד לאדמדמת, יותר מלמחלת הפה והטלפיים), ולכן אין שום מניעה לחסן שוב. יתכן שיהיה לה שוב חום אך זה לא מסוכן בעוד שהמחלות שהחיסון ימנע הן כן מסוכנות.
חסני וגם אם יהיה קצת חום זה לא נורא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)