חיסון של גיל חצי שנה (מחומשת)

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון של גיל חצי שנה (מחומשת)
    מיטל
    03/10/2008

שלום ביתי בת 8 חודשים,בגיל 4 חודשים קיבלה את החיסון של גיל 4 חודשים,באותו ערב היה לה חום גבוה שלא ירד עם משככי כאבים(אקמולי,נורפאן)הלכנו לבית חולים באותו לילה אך הכול היה בסדר,אחרי חמישה ימים של חום היתה פריחה בכל הגוף שוב הלכנו לבית חולים ושם אמרלו שיש לה "פה והטלפיים" אף רופא לא אמר לי שזה יכול להיות מהחיסון,אך מאותו חיסון אני פוחדת לתת חיסונים(יש לציין שביתי הגדולה בת שנתיים וחצי קיבלה את כל החיסונים כולל אבעבועות) מה אוכל לעשות שההביטחון יחזור אליי,אני בפחד נוראי שמה מה שקרה קרה בגלל החיסון חשוב לציין שעדיין לא עשיתי לה את החיסון של גיל חצי שנה מהפחד בבקשה מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להיות רגועה ולחסן בביטחון לתשובתכם אודה,שנה טובה וגמר חתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסני

ד''ר אורלי מגד
    04/10/2008

חום שבסיומו פריחה אינו חלק מתופעות הלואי של החיסון. כנראה היא חוסנה בזמן תקופת הדגירה של וירוס (התאור שלך מתאים מאוד לאדמדמת, יותר מלמחלת הפה והטלפיים), ולכן אין שום מניעה לחסן שוב. יתכן שיהיה לה שוב חום אך זה לא מסוכן בעוד שהמחלות שהחיסון ימנע הן כן מסוכנות.
    חסני וגם אם יהיה קצת חום זה לא נורא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו