מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת גרוןכפיר21/10/2008
שלום ראשית אני שמח שיש לי את הבמה להציג בפניך את הבעיה של ביתי שחר שחר מזה 3 חודשים סובלת מחום גבוה 39-40 בכול הפעמים ששחר נבדקה היה טפליט בגרון אך לא חיידקי פרט לפעם אחת שבה היא קיבלה טיפול אנטיביוטי.(למשך 10 ימים וביום העשירי שוב פעם חום) שחר עברה בדיקת דם לחשש ממחלת הנשיקה אך וירוס זה לא נמצא לאחרונה לאחר התיעצות עם רופא מומחה הוחלט לתת לה קורטיזון 10CC בשלב זה אנו נמצאים. אני מראש רוצה להודות לך על התיחסותך במייל חוזר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע הגיוני
ד''ר אורלי מגד22/10/2008לא ניתן לאבחן ללא כל הנתונים אך יש לראות מה תדירות החום, כמה ימים נמשך, האם יש בלוטות גדולות או פצעים בפה ועוד. צריך כמובן לבדוק אותה, מקובל לעשות בדיקות דם וכו', אך מהתאור שלך נשמע שיתכן ויש לה PFAPA שזה מצב שאכן קורטיזון בזמן החום יכול לעזור. לסיכום - לא ניתן לדעת בלי כל הנתונים שציינתי אך נשמע לי שזו מחשבת הרופא שהמליץ לכם וזה נשמע הגיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך
כפיר23/10/2008את אכן צוצדקת זה אכן phapa. מה זה אומר,מה דרך הטיפול הנכון,כמה זמן זה ימשך,ולאן כדי לגשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPFAPA
ד&23/10/2008הטיפול הוא מתן קורטיזון עם התחלת הסימפטומים בכל פעם, לרוב מספיקה מנה אחת. זה משתפר לרוב עם השנים, ובכל מקרה זו מחלה שלא גורמת שום דבר לטווח ארוך, וכך גם הטיפול בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)