חיסון הטטנוס

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון הטטנוס
    חסוי
    13/11/2008

אני בת 23.5 התגייסתי לצבא וקיבלתי את כל החיסונים. בערך בסוף יולי 2003 האם החיסון שלי עדיין תקף, האם אליי לעשות עוד הפעם, חיסון נגד טטנוס? העניין הוא שאני מאכילה חתולת רחוב והיא בטעות שנתתי לה אוכל נגע עם היד שלה בכף יד שלי, זאת אומרת שיפשפה לי קצת את העור, אין לי סימן של שריטה, זה היה ניראה כמו קילוף של העור. וכמובן ששמת לאחר מכאן כוהל ושטפתי ידים בסבון. אך יום אחרי הרגשתי לא כל כך טוב וחום הגוף היה 37 מעלות, אני מצוננת וכואב לי טיפה הראש. והיום אני עדיין מצוננת וטיפה כואב לי הראש אבל חזר לי הטמפרטורה ל - 36 נקודה 6. איך אני יודעת עם במקרה מסתובבים עכשיו ווירוסים, זאת אומרת, איך אני יידע להבדיל בין מחלה וויראלית לבין משהו רציני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון הטטנוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טטנוס

ד''ר אורלי מגד
    13/11/2008

טטנוס תקף 5-10 שנים. אם לא היה פצע אין סכנה שמה שיש לך עכשיו זה טטנוס. בטח יש לך וירוס. אם את לא מרגישה טוב פני לרופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

חסוי
    13/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו