מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון הטטנוסחסוי13/11/2008
אני בת 23.5 התגייסתי לצבא וקיבלתי את כל החיסונים. בערך בסוף יולי 2003 האם החיסון שלי עדיין תקף, האם אליי לעשות עוד הפעם, חיסון נגד טטנוס? העניין הוא שאני מאכילה חתולת רחוב והיא בטעות שנתתי לה אוכל נגע עם היד שלה בכף יד שלי, זאת אומרת שיפשפה לי קצת את העור, אין לי סימן של שריטה, זה היה ניראה כמו קילוף של העור. וכמובן ששמת לאחר מכאן כוהל ושטפתי ידים בסבון. אך יום אחרי הרגשתי לא כל כך טוב וחום הגוף היה 37 מעלות, אני מצוננת וכואב לי טיפה הראש. והיום אני עדיין מצוננת וטיפה כואב לי הראש אבל חזר לי הטמפרטורה ל - 36 נקודה 6. איך אני יודעת עם במקרה מסתובבים עכשיו ווירוסים, זאת אומרת, איך אני יידע להבדיל בין מחלה וויראלית לבין משהו רציני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טטנוס
ד''ר אורלי מגד13/11/2008טטנוס תקף 5-10 שנים. אם לא היה פצע אין סכנה שמה שיש לך עכשיו זה טטנוס. בטח יש לך וירוס. אם את לא מרגישה טוב פני לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
חסוי13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)