אבעבועות רוח

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• אבעבועות רוח
    קרן פלד
    15/11/2008

שלום שמי קרן וב12.11 לחודש בתי עברה חיסון של אבעבעות רוח. היא בת שנה וחמישה חודשים חשוב לי צין כי ערב לפני החיסון היה לילדה חום 37.8 אחכ עלה ל38 רק במשך שלוש שעות. היא לא כלכך היתה עצמה. בלילה היא היתה 10 לא היה לה חום ובוקר קמה רגיל. למחרת התייעצתי עם אחות טיפ חלב וגבי החיסון ואמרה לי לעשות מה שאני מרגישה והרגשתי צורך לעשת לה את החיסון גם כי היא הרגישה מצויין וגם גלל ריבו המחלה בגן שלה. אני חית לציין שמאז אני לא רגועה כי הילדה נודניקית, והחלו לה שלשולים אמנם 4 פעמיים יום בצבע צהוב לעיתים אפילו זוהר. אני לחוצה מאוד שמא עשיתי טעות עם החיסון וזה גרם לה לבעיות. הם יש קשר בין החיסון למה שקורה? יש ליציאות ריח נוראי לא ממש כמו קודם חשו לי לצייין גם כי בתי סובלת גם מהשיניים אודה לעזרתכם הדחופה היא גם לא אוכלת מי ודע מה. אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבעבועות רוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קשור לחיסון

ד''ר אורלי מגד
    15/11/2008

אין קשר לחיסון. קרוב לודאי שבזמן החיסון הילדה התחילה וירוס של שלשולים בלי קשר לחיסון. לא עשית שום טעות. עליה לקבל (כמו כל ילד) עוד מנת חיסון בכיתה א'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודות

קרן פלד
    15/11/2008

אני מודה לך על תשובתך המהירה. נתת לי הרגשה טובה. שלא עשיתי טעות אחרי ימים שאני כעסתי על עצמי שעשיתי לה את החיסון לאחר החום. שוב תודה ושבוע מקסים. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו