מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבעבועות רוחקרן פלד15/11/2008
שלום שמי קרן וב12.11 לחודש בתי עברה חיסון של אבעבעות רוח. היא בת שנה וחמישה חודשים חשוב לי צין כי ערב לפני החיסון היה לילדה חום 37.8 אחכ עלה ל38 רק במשך שלוש שעות. היא לא כלכך היתה עצמה. בלילה היא היתה 10 לא היה לה חום ובוקר קמה רגיל. למחרת התייעצתי עם אחות טיפ חלב וגבי החיסון ואמרה לי לעשות מה שאני מרגישה והרגשתי צורך לעשת לה את החיסון גם כי היא הרגישה מצויין וגם גלל ריבו המחלה בגן שלה. אני חית לציין שמאז אני לא רגועה כי הילדה נודניקית, והחלו לה שלשולים אמנם 4 פעמיים יום בצבע צהוב לעיתים אפילו זוהר. אני לחוצה מאוד שמא עשיתי טעות עם החיסון וזה גרם לה לבעיות. הם יש קשר בין החיסון למה שקורה? יש ליציאות ריח נוראי לא ממש כמו קודם חשו לי לצייין גם כי בתי סובלת גם מהשיניים אודה לעזרתכם הדחופה היא גם לא אוכלת מי ודע מה. אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור לחיסון
ד''ר אורלי מגד15/11/2008אין קשר לחיסון. קרוב לודאי שבזמן החיסון הילדה התחילה וירוס של שלשולים בלי קשר לחיסון. לא עשית שום טעות. עליה לקבל (כמו כל ילד) עוד מנת חיסון בכיתה א'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודות
קרן פלד15/11/2008אני מודה לך על תשובתך המהירה. נתת לי הרגשה טובה. שלא עשיתי טעות אחרי ימים שאני כעסתי על עצמי שעשיתי לה את החיסון לאחר החום. שוב תודה ושבוע מקסים. קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)