פאניקה תקשורתית

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• פאניקה תקשורתית
    אפרת
    08/12/2008

שלום רב, לפני מס' ימים הופיעה מודעה בעיתון שפעוט בן 3 נפטר מחיידק אלים וכמו כן עוד שני תינוקות מאזור מודיעין נדבקו בחיידק . בנוסף טענו שהחיידק עובר באוויר אני אמורה לחסן את בני חיסון פרבנר האם הוא מכסה חיידקים אלו??? איך ניתן להגן מפניהם . אני נורא חוששת היות ואני תושבת מודיעין ובני נמצא בגן חשוף למחלות. אודה מאוד לתשובתכם המהירה אני מאוד לחוצה ומודאגת. ערב טוב, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פאניקה תקשורתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק המנינגוקוק

ד''ר אורלי מגד
    08/12/2008

תיקון קטן- באזור מודיעין חלה ילד אחד, ושני ילדים שהיו איתו במגע קיבלו טיפול מונע כדי שלא יחלו. הם לא נדבקו. לחיידק קוראים מנינגוקוק, אין כנגדו חיסון כרגע, אך אין צורך בפאניקה. יש מספר מקרים של תחלואה כל שנה כמו גם השנה, ובכל מקרה של תחלואה - משרד הבריאות מגיע לכל ילד או מבוגר שנחשף לחולה ומחלק טיפול מונע כדי שלא תהיה העברה של המחלה. הסיכוי לחלות הינו נמוך ביותר, לשמחתנו זו מחלה נדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אז בכל זאת מומלץ לחסן את

אפרת
    09/12/2008

בני בפרבנר ? הוא בן שנתיים וקיבלתי מרשם מהרופאה עקב מחלות חוזרות של דלקת ריאות ואזניים. תודה ויום טוב, אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד"ר אורלי מגד
    09/12/2008

כן, כדאי לחסן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו