פרבנר

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• פרבנר
    דבי
    19/12/2008

בני בן 13 חודשים. הוא קיבל כבר שלוש מנות פרבנר וצריך לקבל את המנה הרביעית הניתנת אחרי גיל שנה. את המנה האחרונה הוא קיבל באוגוסט, האם הוא כבר יכול לקבל את הרביעית (כי אמרו בקופ"ח שאני צריכה להמתין חצי שנה וזה נשמע לי שגוי) תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרבנר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרבנר

ד''ר גליה ברקאי
    19/12/2008

אכן, המנה הרביעית היא מנת בוסטר וצריכה להנתן כחצי שנה לאחר הסדרה ההתחלתית (3 החיסונים הראשונים - שניתנת בהפרשים של חודשיים) - זה בדיוק כמו כל חיסוני המחומושת הניתנים בשנה הראשונה לחיים... אל תדאגי, בטיפת חלב נצמדים באדיקות לנהלי משרד הבריאות - לא תקבלי מהם אינפורמציה מוטעית לגבי מועד מתן חיסונים.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו הנקודה...

דבי
    19/12/2008

שהאינפורצמיה ניתנה בקופת חולים. הרי בטיפת חלב לא נותנים פרבנר. (ואת כל האינפורמציה לגבי מתן החיסון אני זו שנתתי להם....) מקוה שהבנתי נכון ושצריך לתת לו את הרביעית רק החל מפברואר. תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו