דלקת אזניים -

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• דלקת אזניים -
    דנית
    22/12/2008

שלום , לילדי בן כשנתיים ורבע היתה דלקת באוזן מסטוידיטיס- חיידק פנאומקוק . לאחר שסיים אנטיביוטיקה בשל כך . שוב עלה החום, ואיבחנו דלקת אוזניים חוזרת . טופלנו שוב באנטיביוטיקה, ומיד כשסיימנו שוב עלה החום . טרם רואים עכשיו דלקת באוזן . אבל אמרו לי כי הנזלת שיש לו יכולה להוביל לדלקת חוזרת מה עליי לעשות . הילד עם אנטיביוטיקה כבר בפעם החמישית ( לפי האוזניים היו 2 דלקות גרון , קיבל אנטיביוטיקה בשל כך ללא משטח אלא אבחנה בוצעה לפי בדיקת דם) בבדיקות דם - תמיד כדוריות לבנות עומד על 25000 ונוטרופילים גבוה . יכול להיות שחיידק פנאומקוק עדיין אצלו חלילה ? אני מאוד מאוד מודאגת. אני מעוניינת לבצע בדיקות דם מקיפות יותר בשל העובדה שחולה ללא הפסקה בתקופה של כ 3 חודשים . מה לומר לרופא ? עליי לפנות לרופא מסוים שמתמחה המחלות זיהומיות ? חיסון פרוונר מומלץ כעת ? ראיתי כי מעל שנתיים לא מומלץ לכולם , מה הסיבה ? יש לו סיכונים ? אודה מאוד לתשובתכם. דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת אזניים -

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסטואידיטיס

ד''ר אורלי מגד
    22/12/2008

קשה לענות על כל שאלותייך בלי כל הפרטים. האם בעקבות המסטואידיטיס האוזן נוקרה? האם יש לו מאז כפתורים? האם ספירת הדם הגבוהה היא רק בזמן הזיהום לאחרונה או גם בעבר? האם עשה עוד בדיקות? האם משטח גרון היה חיובי כשהיתה דלקת? האם נכנס לגן או מעון לפני 3 חודשים? זיהומים אחרים המשפחה או אצלו בעבר? ועוד ועוד
    עליך לפנות לרופא ילדים ואפשר גם לרופא למחלות זיהומיות ילדים באזור מגוריך עם כל הנתונים. אפשר לתת חיסון פרבנר גם מעל גיל שנתיים, אך רוב הזיהומים המשמעותיים בחיידק זה הם עד גיל שנתיים ולכן פחות מעודדים את החיסון אחרי גיל זה. אין סיכון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו