מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת ריאותיבגני27/01/2009
שלום לכם אני כותב פה אבל אני לא יודע האם זה מתאים לפה! אני בחור בגיל עשרים+ לצערי כניראה מערכת חיסונית שלי היא לא תקינה לפעמיים אני יכול להיות חודשיים או שבועות בכל מיני שפועות ועוד אז כך סיפור שלי הוא מתחיל.... בתחילת החודש אני הגעתי למיון בקושי נשמתי ועוד כמה דברים רופאה חשבה שזה כניראה דלקת ריאות אבל אינה הורדה מין הפרק שזה יכול להיות בעיות של ויורוס שהוא היסתבכות לאחר שאני שוחרר הבית אני לקחתי תקופה טיפול אנטי ביוטיק והוא אכן עזרה לי נגד דלקת ריאות אבל סיבות העיקריות שאני הגעתי לשם מיכבן היו לי כאבים בחזה בצד ימין כאבים די חזקים לפני שבוע בערך אני היתקררתי ועוד הפעם הם חזרו אבל בתדירות הרבה פחות אבל חזרו ורופא שלי חודש אחרי אותה מיון הוא נתן לי צילום לרנגן לבדוק שהיא עברה דלקת ריאות ואני הייתי רוצה לדעת האם היא לא עברה היא יכול עוד הפעם להשפיעה על לב כי פעם אחרונה שהיא היית היו לי כאבים די חזקים בחזה ליד הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ראות
ד''ר רז סומך28/01/2009יבגני שלום, כאב בחזה יכול ללוות מחלות שונות כולל דלקת ראות ולהיות ממקור נשימתי, שרירי או לבבי. יש צורך בלקיחת היסטוריה רפאית מדוייקת, בדיקה גופנית ולעיתים גם בהדמייה ובדיקות עזר נוספות (דם אקג וכדומה). ממליץ לך לשוב לרופא המטפל על מנת לקבל הסבר מדוייק יותר לכאביך. בכל מיקרה במידה והרופא המטפל מתרשם שיש בעיה במערכת החיסון עליו להפנותך להערכת אימונולוג או לבצע מספר בדיקות כלליות בעצמו. בברכת רפואה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)