רוטה ופרבנאר

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• רוטה ופרבנאר
    לי
    05/05/2009

שלום רב,

בני קיבל מנה ראשונה של הרוטה והפרבנאר בגיל 8 שבועות. רופא הילדים אמר לי לתת לו מנה שניה ביחד עם המנה השניה של החיסון המחומש שנקבעה לו לגיל שלושה חודשים ושבוע. האם זה אפשרי לתת מנה שניה של הרוטה והפרנבאר בגיל שלושה חודשים ושבוע, האם לא צריך להיות ארבעה חודשים מלאים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוטה ופרבנאר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר רז סומך
    06/05/2009

החיסון לפרבנר אמור להינתן בגיל 2 4 6 חודשים ושנה, מינימום פרק הזמן בין המנות הראשונות הוא 4 שבועות ועל כן זו אינה טעות לתת את החיסון כעבור 5 שבועות כפי שמציע הרופא אך לא ברור לי למה המנה השנייה של החיסון המחומש לא ניתנת בגיל 4 חודשים כמקובל והחלט היה אפשר לשלב אז את שני החיסונים הנוספים. החיסון לרוטה (ואני מניח שאתה מתכוון לחיסון רוטה-טק) ניתן בשלוש מנות בגיל 2 4 ו 6 חודשים כאשר הגיל למנה ראשונה יהיה בין 6-12 שבועות והמנה השלישית לא מאוחר מגיל 32 שבועות. גם כאן בהנחה שהחיסון הראשון ניתן בגיל 8 שבועות ניתן לתת את החיסון השני כעבור יותר מחודש. בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו