חיסון וכאב מתחת ליד

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון וכאב מתחת ליד
    ליהי
    16/05/2009

אני בת 26 ולפני כמה חודשים נשרטתי מחתול וקיבלתי חיסון אנטיטטנוס. כמה ימים לאחר הזריקה ועד היום (חלפו כמה חודשים) אני מרגישה כאב בין בית השחי לחזה שמקרין קצת על היד. האם יתכן שזוהי מחלה בעקבות שריטת החתול? (לא לקחתי שום אנטיביוטיקה) , האם יתכן שמדובר בשריר תפוס בעקבות הזריקה ?(היד כאבה לי מאוד אחרי הזריקה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון וכאב מתחת ליד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריטת חתול

ד''ר גליה ברקאי
    17/05/2009

שלום שרון,
    לפי התיאור, הכאב לא מתאים לתופעת לוואי של החיסון: אמנם חיסון טטאנוס עלול לגרום לכאב באיזור הזריקה אולם הכאב שאת מתארת הוא בבית השחי, ולא במקום הזריקה ונמשך פרק זמן ארוך מדי.
    מחלת שריטת החתול בהחלט יכולה לגרום לכאבים בבית השחי הנמשכים פרק זמן ארוך, אבל אז היית אמורה למשש בלוטת לימפה מוגדלת באיזור זה. אם אינך ממששת בלוטה (בד"כ היא גם אדומה), כנראה שלא מדובר בשריטת החתול. בכל מקרה, אני ממליצה לפנות לרופא המטפל לבירור סיבת הכאבים. ייתכן בכלל שאינם קשורים לשריטה או לחיסון. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו