מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסונים לתינוקת בת שנה בברזילאילי29/08/2007
רופאים יקרים,
אשמח אם תוכלו לייעץ לי בסיטואציה הבאה:
אני שוהה עם משפחתי בברזיל (שליחות), וכעת ביתי הגיעה לגיל שנה ואני צריכה להמשיך את סידרת החיסונים שביצענו עד כה בישראל.
כשהגעתי למרפאת הבריאות בברזיליה, הסתבר לי כי:
1. החיסון לפוליו ניתן רק בטיפות ואין כאן זריקות, ובארץ בגיל זה נותנים גם טיפות וגם זריקה, האם זה פוגע בעמידות שלה בפני המחלה בזה שתקבל רק טיפות?
2. החיסון לדיפטריה ולטטנוס ניתן כאן בגיל שנה ושלושה חודשים ואצלנו בגיל שנה, האם זה משמעותי העיכוב הנ"ל עבורה?
3. החיסון להמופיליס B הם לא מוכנים לתת, אלא באישור רופא, כי אצלם מחסנים רק 3 מנות, והיא כבר קיבלב 3 מנות. בישראל ראיתי כי נותנים מנת דחף רביעית. האם להביא אישור מהרופא המקומי על כך.
4. דיברו איתי גם על חיסון נגד כלבת, האם כדאי לתת לה אותו.
5. היא צריכה להתחסן גם כנגד קדחת צהובה, האם אפשרי לבצע את כל החיסונים יחדיו?
אשמח מאוד לקבל את תשובתכם, אני מאוד מודאגת בשל כך.
אנחנו נוסעים בקרוב לטיול באיגואסו איתה ואני רוצה להיות מצוידת היטב לפני כן.
תודה רבה, מחכה לתגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לברזיל
ד''ר דני מירון02/09/2007רצוי להמשיך בשגרת החיסונים כפי שמקבול בישראל. לא נורא לגבי המשולשת אך יכול להיות בעיה עם בחיסון כנגד המופילוס ושיצוק ילדים. תנסי לברר דרך השגרירות
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)