חיסונים- גיל שנה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסונים- גיל שנה
    Maya
    05/09/2009

שלום רב ,

בני בן השנה עומד לקבל את חיסון גיל שנה בקרוב .
    בעקבות הבהלה שמתחוללת משפעת החזירים אני גם שוקלת לתת לו חיסון פרבנר שטרם קיבל.
    ידוע לי מקריאת תגובות קודמות שלך ומקריאה נוספת ברשת' כי עמדת הרופאים היא שאין צורך לפצל את החיסונים וכי עדיף לתת את כולם בפעם אחת , קרי : מרובעת+אבעבועות
    (MMRV ) מחומשת ואפילו פרבנר.

במידה ובכל זאת אינני מעוניינת לתת את שלושת החיסונים בו זמנית( מרובעת+מחומשת+פרבנר) , הייתי רוצה בבקשה לשאול לדעתך איזה מהשילובים מומלץ יותר גם לאור העבודה שהחורף מתקרב ואיתו הבהלה ומשפעת החזירים ?
    (את החיסון השלישי אתן במועד מאוחר יותר ...)

MMRV + מחומשת

או

MMRV+ פרבנר? ( האם בכלל זהו שילוב אפשרי ? )

לאחר מתן שני החיסונים מה ההפרש הרצוי בינם לבין החיסון השלישי ? ( ההגיון אומר שאם אתם ממליצים לתת את שלושתם יחד , אזי אין פרק זמן מסוים אבל שואלת ליחתר בטחון :-) ... )

תודה על הסבלנות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים- גיל שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים בגיל שנה

ד''ר גליה ברקאי
    06/09/2009

כמו שציינת בשאלה, אין משמעות למרווחים בין חיסון MMRV לבין חיסון הפרבנר או המחומשת - עשי כרצונך. גם אני ממליצה לך שלא לפצל את החיסונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו