מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרבנרשרית09/12/2009
היי
שלום
אני גרה בהודו האם מומלץ לתת גם מנה לגיל חצי שנה של פרבנר
אני ישהה רק שבוע בארץ לכן ברצוני לתת פרבנר ומחומשת באותו יום ויומיים אחרי צהבת
האם זה בסדר?
האם זה מוגזם לתת באותו יום שלושה זריקות?
לכן אני רוצה לפצל
תודה
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר רז סומך10/12/2009אין צורך לפצל החיסונים. פרבנר ניתן בגיל 2 4 6 חודשים ושנה. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרבנר
שרית18/12/2009בארץ לא נותנים פרבנר בגיל חצי שנה
האם עצם היותי גרה בהודו מומלץ לתת גם בגיל חצי שנה?
איך ניתן לתת 3 זריקות באותו יום זה לא מוגזם?
מחומשת פרבנר וצהבת
האם יש מקום בירך בגיל חצי שנה ל3 זריקות?
האם ניתן לתת מחומשת וצהבת ויומיים אחרי צהבת?
האם אפשר לוותר על מנה נוספת של פרבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר רז סומך20/12/2009בשנה הראשונה נהוג לתת 3 עד 4 חיסונים. אכן לאחרונה נמצא שיעילות 3 זהה ל 4 ולכן בחלק מהמקומות ממליצים לוותר על חיסון גיל חצי שנה. מגורייך בהודו לא מחייבים לתת 4 חיסונים. הייתי פועל לקבלת חיסון רביעי אם כך נהוג שם אבל אין הכרח. אפשר לתת 3 זריקות ואפשר לפצל כפי שהצעת. אין שום בעיה. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)