חיסון נגד שפעת חזירים בהיריון

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון נגד שפעת חזירים בהיריון
    גלי
    29/12/2009

שלום רב...

אני כבר בשבוע 31...מאוד מתלבטת..

נדמה לי ולחברותיי ההרות שאף רופא לא ממליץ בפה מלא על החיסון , לא ברור אם החיסון עובר שילייה / לא עובר , בכלל אין בשום מקום מידע על משמעות החיסון לנשים הרות - חלק מרופאים ששאלתי ממליצים לקחת את החיסון וחלק ממש לא..

איך אנחנו יכולות , בתור נשים שרק ניזונות מהתקשורת (המפחידה משהו...) - להחליט על דעת עצמנו אם לעשות את החיסון או לא?

האם יש סיכוי שהחיסון יעשה משהו לעובר? או לתינוק שיוולד בעתיד??
    כל החוסר אונים/חוסר ידע הזה פשוט משתק..

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי

ד''ר גליה ברקאי
    29/12/2009

אין המלצה אחרת ואת לא צריכה להחליט על דעת עצמך - משרד הבריאות ממליץ לכל האנשים ובעיקר לנשים ההרות להתחסן וכך גם אני ממליצה בכל פה. היום נפטרה עוד אישה בהריון משפעת זו! החיסון ניתן בכל העולם הנאור לנשים בהריון, ללא כל בעיות. אין כל מידע על פגיעה בעוברים.
    החיסון ללא האדג'ובאנט (זה הניתן כעת לנשים בהריון) מיוצר באותה הטכניקה שבה מיוצר חיסון השפעת העונתית וניתן מזה שנים רבות לנשים בהריון כך שאת יכולה להיות רגועה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו