מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון נגד שפעת חזירים בהיריוןגלי29/12/2009
שלום רב...
אני כבר בשבוע 31...מאוד מתלבטת..
נדמה לי ולחברותיי ההרות שאף רופא לא ממליץ בפה מלא על החיסון , לא ברור אם החיסון עובר שילייה / לא עובר , בכלל אין בשום מקום מידע על משמעות החיסון לנשים הרות - חלק מרופאים ששאלתי ממליצים לקחת את החיסון וחלק ממש לא..
איך אנחנו יכולות , בתור נשים שרק ניזונות מהתקשורת (המפחידה משהו...) - להחליט על דעת עצמנו אם לעשות את החיסון או לא?
האם יש סיכוי שהחיסון יעשה משהו לעובר? או לתינוק שיוולד בעתיד??
כל החוסר אונים/חוסר ידע הזה פשוט משתק..
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
ד''ר גליה ברקאי29/12/2009אין המלצה אחרת ואת לא צריכה להחליט על דעת עצמך - משרד הבריאות ממליץ לכל האנשים ובעיקר לנשים ההרות להתחסן וכך גם אני ממליצה בכל פה. היום נפטרה עוד אישה בהריון משפעת זו! החיסון ניתן בכל העולם הנאור לנשים בהריון, ללא כל בעיות. אין כל מידע על פגיעה בעוברים.
החיסון ללא האדג'ובאנט (זה הניתן כעת לנשים בהריון) מיוצר באותה הטכניקה שבה מיוצר חיסון השפעת העונתית וניתן מזה שנים רבות לנשים בהריון כך שאת יכולה להיות רגועה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)