חיסון רוטה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון רוטה
    מירי
    24/03/2010

שלום רב,

לפני שבוע חיסנתי במנה שניה של חיסון רוטה את התאומים שלי, אתמול התפרסמה הידיעה שכרגע החיסון ירד מהמדפים בארץ בשל זיהום. השאלה שלי האם החיסון מסוכן לילדי וכמה זמן אחרי מתן החיסון עדיין יכולים להופיע תופעות לוואי ובאיזה תופעות לוואי מדובר שאני יוכל לעקוב.
    תודה מראש על התשובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון רוטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון רוטה

ד''ר גליה ברקאי
    28/03/2010

בסך הכל מדובר בכך שבבדיקות מעבדה, בשיטות מאוד רגישות, התגלו בחיסון שרידים של חומר גנטי של נגיף שלא גורם למחלה בבני אדם. לכן, ככל הנראה, הדבר אינו כרוך בתופעות לוואי בכלל ואין סכנה בחיסון שכבר ניתן. בינתיים יש להמתין להמלצות לגבי המנות הנוספות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון רוטה...

חן
    03/04/2010

בתי בת חודשיים והיות ומוצר זה ירד מהמדפים
    האם אוכל לחסן אותה בעתיד?
    לא הספקתי לתת לה אף מנה מהחיסון הנ"ל

אשמח לתגובה בנושא, תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון רוטה

ד''ר גליה ברקאי
    13/04/2010

אחד החיסונים ירד מהמדפים, המוצר השני קיים כעת וניתן להתחיל את סדרת החיסונים עד שבוע 14+6
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו