CMV

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• CMV
    רונית
    18/10/2007

שלום,
    אני בהריון שני בשבוע 27, CMV נגטיב מבדיקה במאי האחרון.
    בתי בת ה-3 זוהתה לפני שבוע כ-EBV פוזיטיב (TITLE 160) וכן CMV IGG פוזיטיב (TITLE 2 נקודה משהו).
    לפי הדעות אמרו לי שכנראה היה לבתי רק EBV בשל הערך הגבוה מאד שלו וכנראה שלא היה לה כלל CMV כי הערך שלו נמוך, מה שנקרא ב"שפתכם" CROSS REACTIVITY.
    היום בצעתי אני בדיקה לCMV IGG , כמו כן אבצע אותה גם תוך 3 שבועות.
    שאלותי הן: האם ענין ה-CROSS הוא מה שקרה כאן?
    אילו בדיקות נוספות עלי לבצע עד הלידה? (לפי הבנתי אני יכולה להידבק מבתי גם בשליש האחרון וכך בלידה עצמה/הנקה להדביק את העובר, האם יש טעם להיבדק שנית ממש לפני הלידה?)
    תודה
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV

ד''ר דני מירון
    19/10/2007

שלום
    ברור שלילדה אין זיהום ראשוני ב - CMV אך ילדים רבים נדבקו בנגיף במהלך שנות החיים הראשונות והם מפרישים אותו בשתן ועלולים להיות מקור הדבקה לאימהותיהם שהן בהריון. זה סיבה שיש להקפיד על רחיצת ידיים קפדנית לאחר כל מגע עם הפרשות הילד ובכלל בהריון.
    לגבי ילדתך אין לדעת עם מדובר ב croos reactiviy או בזיהום בעבר ועל כן מספיקות הבדיקות שעשית (שגם הן לא בהכרח מוצדקות). זה רק, קרוב לודאי, ליתר ביטחון.
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו