cmv - דחוף!!

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• cmv - דחוף!!
    עדי
    11/04/2010

שלום,

מאז שנת 2008 בדיקות ה CMV שלי יוצאות שליליות גם IGG וגם IGM.

תוצאת הבדיקה האחרונה התקבלה ב 1.3.10 והייתה אף היא שלילית.

ב 23.3.2010 ביצעתי בדיקה נוספת כשהתוצאה התקבלה רק היום לאחר כשלושה שבועות מביצוע הבדיקה ונמסר לי במכבי שהיא נבדקה בתל השומר.

התוצאה הייתה:
    IGG גבולי
    IGM שלילי.
    האם זה הגיוני? האם ייתכן שמופיעים אצלי נוגדנים המעידים על הדבקות ישנה כשמעולם לא היה לי CMV?

אודה על תשובה מהירה מאחר ואני בתחילת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv - דחוף!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV

ד''ר גליה ברקאי
    13/04/2010

לאור הבדיקה השלילית בתחילת מרץ, לא הגיוני שקיים זיהום מבלי שעלה ה-IGM. ה-IGG הגבולי בהחלט יכול להיות קשור לשיטת הבדיקה, ולא לזיהום אמיתי. לאור העובדה שאת בהריון, הייתי ממליצה לחזור על הבדיקה בעוד מס' שבועות ואם אכן שלילית, לעקוב אחת לטרימסטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CMV בהיריון

CMV בהיריון
    12/07/2010

היי
    כאחוז מהנשים נדבקות בנגיף הCMV במהלך הריונן ולמרות זאת נדמה שהמידע בנוגע להשלכות ההדבקה על העובר אינו
    נפוץ ומוגבל, כאשר חיפוש ברשת מעלה מידע חלקי ביותר ומטעה. רק מי שחווה הריון מרגע גילוי ההדבקה יכול להבין
    את הקושי והמעמסה הרגשית העומדת בפני האם והקרובים אליה וזאת בנוסף לקשיים הפיזיים האוביקטיביים. מטרת
    הקומונה: לספק תמיכה ועזרה לזוגות החווים הריון עם CMV ולקשר למומחים הרלוונטים היכולים לסייע בקבלת ההחלטות
    הבלתי אפשרית בהריון

אנחנו עברנו את זה.... עכשיו אנחנו אמהות לילדים בריאים, אנחנו מזמינות אתכן להתייעץ, לשאול ולקבל הכוונה.

חפשו אותנו בפייסבוק היריון עם CMV
    לכן
    אן ומיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו