מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הסיכונים בחיסון ילדים ?שלומית22/10/2007
שלום לד"ר דני מירון,
שמי שלומית ויש לי אח קטן בן 8 שנים , הוא אמור לקבל חיסונים במסגרת הבית הספר שלו. שמעתי סיפורים של אנשים שיש להם ילדים שעברו את החיסונים האלה וזה פגע בהם קשה - ילדים שלא יכולים לתפקד יותר. אני ואמא שלי נורא מפחדים מהסיכונים של החיסונים , רציתי לשאול מה הם הסיכונים של כל חיסון וחיסון , ואך זה משתנה בן ילד לילד אחר? תודה רבה מראש שלומית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע אמין
ד''ר דני מירון23/10/2007שלום שלומית
לחיסונים, כמו לכל תרופה יש תופעות לוואי קלות בדרך כלל. מחקרים רבים שנעשו על ידי קבוצות אובייקטיביות (אגב שיוזמו על ידי העולם הרפואי ולא האלטרנטיבי) לא מצאו קשר סטטיסטי בין החיסונים ובין מחלות קשות ונכות. מאידך חשוב לדעת שתמיד "הדרך היעילה למנוע סיבוכים של מחלה היא למנוע את המחלה בעצמה". על כן לא צריך לפחד מהחיסונים אלא מהמחלות שהם מונעים (או לא במידה ולא מחסנים.
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה!!
שלומית23/10/2007לד"ר דני שלום,
תודה רבה על התגובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקרים לגבי חיסונים
אביר17/11/2007שלום רב
האם אוכל לקבל הפניות למחקרים אשר נעשו באשר לקיומן או אי קיומן של תופעות לוואי בעקבות חיסונים לתינוקות.
אני שומע דעות ועמדות לכאן ולכאן ואשמח לראות מחקר אובייקטיבי, כפי שציינת
תודה
אביר מחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי
ד''ר דני מירון18/11/2007הי
אפשר להיכנס בגוגל ל CDC ולשאול שם באתר על:
חצבת + IBD
הפטיטיס B ביחד עם MULTIPLE SCLEROSO/CROHN DISEASEQDIABETES* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)