מה הסיכונים בחיסון ילדים ?

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• מה הסיכונים בחיסון ילדים ?
    שלומית
    22/10/2007

שלום לד"ר דני מירון,
    שמי שלומית ויש לי אח קטן בן 8 שנים , הוא אמור לקבל חיסונים במסגרת הבית הספר שלו. שמעתי סיפורים של אנשים שיש להם ילדים שעברו את החיסונים האלה וזה פגע בהם קשה - ילדים שלא יכולים לתפקד יותר. אני ואמא שלי נורא מפחדים מהסיכונים של החיסונים , רציתי לשאול מה הם הסיכונים של כל חיסון וחיסון , ואך זה משתנה בן ילד לילד אחר? תודה רבה מראש שלומית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע אמין

ד''ר דני מירון
    23/10/2007

שלום שלומית
    לחיסונים, כמו לכל תרופה יש תופעות לוואי קלות בדרך כלל. מחקרים רבים שנעשו על ידי קבוצות אובייקטיביות (אגב שיוזמו על ידי העולם הרפואי ולא האלטרנטיבי) לא מצאו קשר סטטיסטי בין החיסונים ובין מחלות קשות ונכות. מאידך חשוב לדעת שתמיד "הדרך היעילה למנוע סיבוכים של מחלה היא למנוע את המחלה בעצמה". על כן לא צריך לפחד מהחיסונים אלא מהמחלות שהם מונעים (או לא במידה ולא מחסנים.
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה!!

שלומית
    23/10/2007

לד"ר דני שלום,
    תודה רבה על התגובה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקרים לגבי חיסונים

אביר
    17/11/2007

שלום רב
    האם אוכל לקבל הפניות למחקרים אשר נעשו באשר לקיומן או אי קיומן של תופעות לוואי בעקבות חיסונים לתינוקות.
    אני שומע דעות ועמדות לכאן ולכאן ואשמח לראות מחקר אובייקטיבי, כפי שציינת
    תודה
    אביר מחיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי

ד''ר דני מירון
    18/11/2007

הי
    אפשר להיכנס בגוגל ל CDC ולשאול שם באתר על:
    חצבת + IBD
    הפטיטיס B ביחד עם MULTIPLE SCLEROSO/CROHN DISEASEQDIABETES

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו