מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- CMV בהריוןיהודית22/06/2010
שלום, אני בשבוע 25+4, הריון ראשון ויקר לאחר טיפולים והפלה.ללא נוגדנים כלל ל CMV ועובדת בגן ילדים..
מתחילת ההריון בדקתי CMV בעקביות ועד עכשיו ב"ה נשאר שלילי. את הבדיקה האחרונה עשיתי לפני שבוע (24+5). העניין הוא שביומיים האחרונים אני מרגישה ממש ממש לא טוב, חולשה כללית, עייפות קיצונית ובחילות. אחד הדברים שמפחידים אותי ביותר שיכולים לגרום לזה זה ההדבקות ב CMV...
1. תוך כמה זמן מרגע הדבקה ניתן לראות נוגדנים (IGM) בבדיקת דם?
2. האם בזמן מחלה פעילה מהוירוס אמורים כבר להיות נוגנדני IGM?
כלומר- מהו הזמן המתאים לבדוק שוב את המצאות הנוגדנים לאחר הופעת סימנים של מחלה?
3. מה המשמעות של זמני ההדבקה מבחינת העובר? האם כשהאם נדבקת אז ההדבקה עוברת מיידית לעובר או שרק אחרי שכבר רואים נוגדנים או הופיעה מחלה יש העברה לעובר?
3. מה המשמעות של הדבקה ראשונית בשבועות אלו? האם זה נכון שיש יותר סיכוי שגם אם העובר נדבק אז הפגיעה בפועל פחות סבירה או משמעותית?
אני יודעת שאני נשמעת לחוצה לאללה, אני באמת כזו.. (: ומאוד מרגיע אותי להבין את המשמעויות של הדברים..בעיקר חשוב לי לדעתמתי מומלץ לחזור על הבדיקה שוב (כמובן שאני מעדיפה כמה שיותר מוקדם כדי שאוכל לנשום לרווחה..) ועוד דבר קטן- עד איזה שלב מומלץ להמשיך לעקוב אחר CMV? יש שבוע שזה כבר ממש לא רלוונטי?
תודה תודה תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי מתי רואים נוגדנים בבדם.
ריקי03/07/2010אני החלמתי עכשיו מCMV.
הייתי חולה 4 שבועות. בשבוע הראשון לא ראו נוגדנים בדם ורק בשבוע השלישי למחלה ראו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)