מעקב ספסיס???

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• מעקב ספסיס???
    עדי
    02/07/2010

אני בהריון בשבוע 19 ומאושפזת לכמה ימים להשגחה כיוון שהיו לי טפטופים ויש חשש לירידת/דליפת מים מעובר תחתון שהופחת עקב מוםולכן רוצים לעקוב שבמידה ואכן מדובר במי שפיר ולא סתם הפרשות חומות אז שלא יתפתח זיהום.
    איתי בחדר ישנה בחורה שרשום על המיטה שלה מעקב ספסיס ואני יודעת שזה תגובה מערכתית של הגוף לזיהום חיידקי חמור, אני יודעת שנותנים לה אנטיביוטיקה בעירוי, הדאגה שלי שמא זה מדבק.
    ואם כן כיצד ניתן להידבק? שאזהר... מאוד לחוצה גם ככה ממה שקורה לי וזה רק מוסיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב ספסיס???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלחץ ברור לגמרי

ד''ר מיכאל גדלביץ'
    07/07/2010

על פי רוב, טיפול אנטיביוטי מתאים מפסיק את יכולת ההדבקה ע"י החולה, הרבה לפני שהטיפול גורם להבראה של החולה עצמו.

עם זאת, נראה לי שכל השאלות האלה צריך לשאול את הצוות המטפל. בזמן ביקור רופאים (יש לחות פעם ביום נכון?), לא להתבייש ולשאול את כל השאלות - עד שתקבלי את כל התשובות. לא להסס - בישביל זה אנחנו בעבודה!!

בברכה

מיכאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו