מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תופעות לוואי לחיסון נגד שפעתמורן משה08/11/2007
שלום רב, הילדה שלי בת שנה וארבעה חודשים, ביום ראשון האחרון היא קיבלה חיסון נגד שפעת, מאותו היום בערב עלה לה החום ועד היום (יום חמישי).
החום נע בסביבות ה - 40 מעלות.
היום יצאה לה פריחה בפנים וקצת בגוף.
אין לה שום דלקת ובבדיקת רופאה לא גילינו כלום. היום ביצענו בדיקת דם ואני ממתינה לתשובה.
יכול להיות שזה השפעה של החיסון? ואם לא מה זה יכול להיות?
אשמח לתגובה מהירה.
תודה רבה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לוודאי שלא מהחיסון
ד''ר דני מירון08/11/2007שלום
תופעות הלוואי של החיסון ענגד שפעת הן נדירות וקלות בדרך כלל. נראה לי שילדתך "דגרה" על מחלה וירלית שבה גם יש פריחה וזו התבטאה דווקא ביום החיסון (אגב, מחלת חום ופריחה אינה תופעת לוואי אופיינית של שפעת)
תהיו בריאים ותזכרי את החיסון השני עוד חודש. סהזדמנות זאת אני מזכיר לך לחסן את הילדה כנגד אבעבועות רוח (אנ י ממליץ שני חיסונים בהפרש של לפחות 3 חודשים כדיד להבטיח התחסנות מלאה)
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחלה ויראלית
מורן משה08/11/2007תודה על התגובה המהירה, ילדתי כבר חלתה במחלת האבעבועות.
התוצאות של הבדיקות דם יצאו תקינות.
וכמוך גם הרופאה טוענת שזו מחלה ויראלית, האם מחלה זו נמשכת כמעט שבוע?
הילדה עם חום 40 מעלות ללא הפסקה שזה נראה לי מסוכן.
מתי מחלה ויראלית עוברת? או מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הילדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמוך על הרופאה
ד''ר דני מירון09/11/2007שלום
עדין, לפי התיאור יכול להיות שמדובר בזיהום ויראלי. אני סומך על רופאתך שבמידה והחום יימשך תעמיק את הבירור (למשל בכיוון של זיהום בדרכי השתן, זיהום ויראלי מסוג מחלת הנשיקה, או אפילו סיבוך של המחלה הוירלית כמו דלקת ראות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)