תופעות לוואי לחיסון נגד שפעת

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי לחיסון נגד שפעת
    מורן משה
    08/11/2007

שלום רב, הילדה שלי בת שנה וארבעה חודשים, ביום ראשון האחרון היא קיבלה חיסון נגד שפעת, מאותו היום בערב עלה לה החום ועד היום (יום חמישי).
    החום נע בסביבות ה - 40 מעלות.
    היום יצאה לה פריחה בפנים וקצת בגוף.
    אין לה שום דלקת ובבדיקת רופאה לא גילינו כלום. היום ביצענו בדיקת דם ואני ממתינה לתשובה.
    יכול להיות שזה השפעה של החיסון? ואם לא מה זה יכול להיות?
    אשמח לתגובה מהירה.
    תודה רבה מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוב לוודאי שלא מהחיסון

ד''ר דני מירון
    08/11/2007

שלום
    תופעות הלוואי של החיסון ענגד שפעת הן נדירות וקלות בדרך כלל. נראה לי שילדתך "דגרה" על מחלה וירלית שבה גם יש פריחה וזו התבטאה דווקא ביום החיסון (אגב, מחלת חום ופריחה אינה תופעת לוואי אופיינית של שפעת)
    תהיו בריאים ותזכרי את החיסון השני עוד חודש. סהזדמנות זאת אני מזכיר לך לחסן את הילדה כנגד אבעבועות רוח (אנ י ממליץ שני חיסונים בהפרש של לפחות 3 חודשים כדיד להבטיח התחסנות מלאה)
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחלה ויראלית

מורן משה
    08/11/2007

תודה על התגובה המהירה, ילדתי כבר חלתה במחלת האבעבועות.
    התוצאות של הבדיקות דם יצאו תקינות.
    וכמוך גם הרופאה טוענת שזו מחלה ויראלית, האם מחלה זו נמשכת כמעט שבוע?
    הילדה עם חום 40 מעלות ללא הפסקה שזה נראה לי מסוכן.
    מתי מחלה ויראלית עוברת? או מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הילדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמוך על הרופאה

ד''ר דני מירון
    09/11/2007

שלום
    עדין, לפי התיאור יכול להיות שמדובר בזיהום ויראלי. אני סומך על רופאתך שבמידה והחום יימשך תעמיק את הבירור (למשל בכיוון של זיהום בדרכי השתן, זיהום ויראלי מסוג מחלת הנשיקה, או אפילו סיבוך של המחלה הוירלית כמו דלקת ראות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו