אכילת לשלשת

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• אכילת לשלשת
    מיכל
    05/08/2010

ד"ר שלום רב
    בני בן שנה ושלושה חודשים. אכל היום בטעות לשלשת יבשה של יונים (הלשלשת נפלה למרפסת שלנו ולפני שהספקתי להרימה,בני הכניס אותה לפה ולעס).
    מיד הוצאתי את השאריות מפיו ובעזרת האצבע הוצאתי עוד שאריות מחלל הפה והשיניים.
    אני יודעת שלשלשת מסוכנת.
    יתכן וגם בלע חלק-איני יודעת....
    מה עלי לעשות בנידון?
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת לשלשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשלשת (BIRD DROPPINGS)

ד''ר אריק האס
    05/08/2010

שלום מיכל,

אני לא יכול להגיד שיש לי הרבה נסיון בבעיה שהעלית חוץ מזה שאת צודקת שיש מחלות שיכולים לעבור מצואת יונים לבני אדם. בכל זאת, לפי מה שמצאתי באינטרנט ומקורות אחרים שחפשתי, אין מקום לדאגה מכיון שעל פי רוב לא קורה כלום.

מה שכן את צריכה לעקוב אחרי הילד ולפנות לרופא במידה ויש כאבי בטן, שלשולים, חום, או סימנים אחרים שחשודים בעינייך ולציין שאכל לשלשת.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר על התגובה המהירה ועל

מיכל
    05/08/2010

ההרגעה. אני בהחלט אשים לב בימים הקרובים לגבי שינויים במצב בריאותו של הילד. מקווה שמה שאכל יצא במהירה ללא תופעות לוואי.
    המון תודה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו