מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלה בעקבות CMVלילך11/08/2010
שלום רב,
לפני שבועיים עברתי הפלה יזומה בעקבות בדיקות דם שהראו הדבקה ראשונית בCMV
ממש בתחילת ההריון (זה שכבר לא קיים) עשיתי בדיקה שהראתה IGG שלילי
ו- IGM חיובי
אחרי שבוע עשיתי שוב בדיקה והתוצאה היתה: IGG 15
ו- IGM חיובי.
בעקבות התוצאות הללו החלטתי לעבור הפלה.
השאלה שלי מתי מומלץ לי להכנס שוב להריון??. אני רוצה לציין שמאוד רציתי את ההריון הזה וההחלטה להפיל היתה לי מאוד מאוד קשה אבל הרגשתי שהיא הכרחית. אז כמה זמן כדאי לי לחכות? אני יודעת ממה שקראתי שהרוב ממליצים לחכות חצי שנה, האם זה מוצדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה בעקבות CMV
ד''ר אריק האס12/08/2010לילך,
נשמע שעברת תקופה לא פשוטה בזמן אחרון. אני חושב שהדרך הכי בטיחותית היא לחכות 6 חודשים לפני הריון הבא. בעקרון אני ממליץ שתעשי עוד בדיקה של נוגדנים לCMV לראות שיפור ברמה של IGG (שהוא אחרי התגובה לנגיף בטווח הארוך) וירידה ברמה של IGM (שהוא אחראי על התגובה בטווח היותר קצר).
אני מאחל לך הריון בריא ותיצרי איתי קשר אם יש שאלות נוספות.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)