חיסון גיל שנה וחצי

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון גיל שנה וחצי
    לי
    29/08/2010

בני בן השנה וחצי אובחן לפני כחודש וחצי כחולה במחלת הנשיקה. מהבדיקות האחרונות שנעשו לו לפני כשבוע עולה כי ebv vca igm =17 ו- igg=118. וכן LDH=611, GPT(ALT) = 46
    GOT=50 IU
    מחר הוא אמור לקבל חיסון צהבת של גיל חצי שנה והרופא שלו לא נמצא היום ומחר. שאלתי - האם יש בעיה עם קבלת החיסון לאור המחלה או שמא אין קשר בין הדברים? אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון גיל שנה וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים אחרי EBV

ד''ר אריק האס
    29/08/2010

לי,

תודה על שאלתך. 3 שאלות לפני שאוכל לענות לך
    1. איזה חיסונים הוא אמור לקבל?(אם הוא קיבל הכל בזמן אז רק HEP A אבל אם יש איחור יתכן גם אחרים).
    2. האם בוצעה ס"ד ומה התוצאות?
    3. האם הילד חזר לעצמו? בנוסף איך המחלה התבטאה אצלו (חום גבוה או ממושך וכו')שגרם לצורך לקחת בדיקות דם למחלת הנשיקה?

ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חיסון גיל שנה וחצי

לי
    29/08/2010

תודה עלהתייחסותך -

הוא אמור לקבל רק את החיסון של גיל שנה וחצי צהבת, אין איחור בחיסונים אחרים, המחלה התבטאה בחום גבוה מאוד מעל ארבעים במשך כשבועיים לפחות ובשבועות האחרונים הוא חזר לעצמו, אולם, עדיין, ללא תיאבון. תוצאות ספירת הדם -

WBC=15.8, RBC=5.4, HB=12.7, HCT=40.1%, PLT=365, MCV=74.0FL, MCH=25.5PG

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון אחרי מחלת הנשיקה

ד''ר אריק האס
    29/08/2010

לי,

או. קיי עכשיו הבנתי את התמונה. בעיקרון אפשר לחסן במצב הזה בלי חששות. כמובן, אחריות על מתן החיסון זה על המבצע ולא על רופא מהאינטרנט ולכן אם אחות או רופא בטיפת חלב שבודקים אותו בפועל רוצים להתרחק בזמן מהמחלה שהיתה, זה גם מקובל מאוד.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו