חיסון וסטרואידים

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון וסטרואידים
    הילה
    18/11/2007

שלום, יש לי 2 שאלות.
    1. בני בן 13.5 חו' מחרחר כבר תקופה ארוכה. בחודש האחרון השתמשנו במשאף עם בודיקורט. לרוב רק בלילה 2 התזות. כמו כן נטל סירופ דנלון בין התאריכים 5-10/11 החל ב-2.5 מ"ל פעמיים ביום וביום8/11 המנה החלה לרדת. את המשאף החלטתי להפסיק ביום 16/11. היום עבר חיסון MMR כאשר רק בתום החיסון האחות שאלה אם נוטל תרופות. כעת אני בחששות נוראיים. מה האפקט????
    2. מה רמת הכספית הידועה לשימצה בחיסון הזה?
    3. על פי עדויות מקרי הופעת האוטיזם- בד"כ מהו טווח הזמן בין מתן החיסון ובין הופעת סמפטומים מחשידים לאוטיזם?
    אני מאוד מודאגת ואודה על תשובה מהירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון וסטרואידים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון חצבת וסטרואידים

ד''ר יצחק סרוגו
    21/11/2007

אין קשר בין חרחורים וחיסון לחצבת. גם מנות נמטוכות של כספית בחיסונים הוכחו במספר רב של עבודות כלא מזיקות. נראה לי שהדאגה מיותרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון חצבת וסטרואידים

ד''ר יצחק סרוגו
    21/11/2007

אין קשר בין חרחורים וחיסון לחצבת. גם מנות נמטוכות של כספית בחיסונים הוכחו במספר רב של עבודות כלא מזיקות. נראה לי שהדאגה מיותרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו