מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- cmv בדיקה שבוע 5סוזן27/10/2010
עשלום רב. הריון 3 אחרי 2 הפלות בעבר. בכל הבדיקות בעבריigg וגם igm cmv היו שלילים. כעת שבוע 5 להריון ו.א 17/09/10 ) תוצאות :
cmv igg - negative
cmv igm - גבולי ( בכל שאר הבדיקות לאורך השנים היה תמיד שלילי!! )
cmv additional assay - negative
מה זה אומר ? אני מפחדת נורא, זה הריון טבעי יקר מאוד ( אני בת 35 אחרי הפלות וממש לפני טיפולי פוריות נכנסתי להריון באופן טבעי. כרגע הרופא שלי בחו"ל ולא נמצא שבוע וחצי . אנא תשובתך בהקדם. רוב תודות , סוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
cmv בדיקה שבוע 5 - תגובה
ד''ר אריק האס01/11/2010סוזן
תודה על השאלה. אני נתקלתי במקרים כמו שלך מספר פעמים בעבר, וזה חלק מהסיבה שארגונים רשמיים אינם ממליצים לבדוק נוגדנים לCMV באופן שגרתי. עליך לחזור על הבדיקה - אם יש עליה בIGM או IGG זה יכול להצביע על דלקת חדשה עם CMV, אבל אם הרגשת טוב בזמן לפני הבדיקה הרבה יותר סביר שמדובר בממצא לא-אמיתי ובבדיקה הבא לא יהיו סימנים של IGG או IGM.
כמובן אם יש עדות להדבקה עם CMV (עליה בנוגדנים יותר ממה שכתבת) כדאי לשבת עם רופא עם נסיון בזיהומים תוך רחמיים לדבר על הסיכון לעובר, אבל פורום ברשת זה לא המקום . . .
בהצלחה עם ההריון,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)