נסיעה לסין ל 6 ימים

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• נסיעה לסין ל 6 ימים
    שלי
    13/12/2010

שלום,
    בעלי ואני רוצים לטוס לסין ל 6 ימים, יש לנו ילד בן שנה ו 4 חודשים. האם צריך לחסן אותו לפני?האם ישנו סיכון בנסיעה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לסין ל 6 ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לסין ל 6 ימים - תגובה

ד''ר אריק האס
    15/12/2010

שלי,

תודה על השאלה. מאוד חשוב שהילד קיבל כל חיסוני השגרה. החיסון העיקרי שחסר לו הינו צהבת A שמקבלים בדרך כלל בגיל 18 חודשים. יש אפשרות לתת בגיל יותר צעיר וזה בטיחותי מגיל שנה. תיצרי קשר עם טיפת חלב לראות אם הם מוכנים לחסן אותו לפני הנסיעה (לפחות שבועיים לפני כדי שהגוף שלו יתחיל להגיב). אם הם לא מסכימים אפשר וכדאי לפנות למרפאת מטיילים (שקיימת ברוב בתי חולים הגדולים ומקומות אחרים) והם יכולים לקבל החלטה על הצורך לתת חיסון פעיל או סביל.

באופן כללי אני ממליץ להישאר בבית מלון עם הילד ולא לטייל יותר מידי. אם בתוכניות שלכם אתם תעשו טיולים לאזורים מחוץ לעיר גדולה, חובה לפנות למרפאת מטיילים לקבל הנחיות לגבי מלריה ומחלות אחרות.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו