מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן ותחושת צרבתצריך עזרה02/07/2011
שלום רב,
מזה כחודשיים אני מרגיש כאבי בטן בבטן התחתונה מצד שמאל.
הכאבים מלווים בתחושה של רצון להוציא גזים מהפה שלא יוצאים - אין באמת גזים רק תחושה ותחושה תמידית של בחילות ורצון להקיא אך ללא הצלחה.
יש הרגשה של אי נוחות לכל אורך הוושט. כאשר אני נוגע בנקודה היא כואבת יותר והתחושות של האי נוחות בוושט רק מחמירים.
יש לציין שכשהתחילו הכאבים הפנו אותי לבדיקה של אפנדציט בבי"ח שם עשיתי גם אוטראסאונד שיצא תקין.
הפנו אותי לרופא גסטרו וגם לבדיקת נשיפה להליקובקטר שכרגע נדחו כבר פעמיים לאור המצב עם השביתה.
עשיתי בדיקות דם פעמיים כאשר הם יצאו בסה"כ בסדר פרט ל:
MPV - .6.8 כאשר הערך המינימלי הוא 7.8
עוד פעם יצא MPV 6.74
ALT יצא 55.9 כאשר המקסימום הוא 52
ferrum (IRON) יצא 62 כאשר המינימום הוא 65
בנוסף היום כל היום היה לי עצירות וכעת היתה לי קצת מאוד צואה בצבע יותר שחור מבד"כ, כבר נכנסתי לסרטים ואני לא מצליח לקבל טיפול.
האם אפשר לקבל חוות דעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להוסיף
צריך עזרה02/07/2011שלקחתי אומפרודקס במשך שלושה שבועות בבוקר על קבה ריקה אך זה לא עזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ כדיי לקבל תשובה, תודה.
צריך עזרה04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)