ריפלוקס קשה לדעתי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס קשה לדעתי.
    רחלי
    04/07/2011

מזה כשנה וחצי סובלת מריפלוקס. הכל התחיל עם תחושה של משהו תקוע בגרון וכאבי גרון כרוניים. רופא א.א.ג. בדק ואמר שיש לי ריפלוקס עם בצקות בגרון עקב כך. התחלתי לנטון לא עזר עברתי לאומפרודקס פעמיים ביום בתחילה עזר מאד ולאחר מכן הפסיק. עברתי לנקסיום 40 מג פעמיים ביום הייתה הטבה כלשהי. וכשהפסקתי שוב בחילות איומות ממש מרגישה שהאכל עולה לגרון. גזים כאבי בטן עצירות.ניגשתי לרופאת משפחה ולאחר בדיקת נשיפה נמצא הליקובקטר טופלתי פעמיים להכחדת החיידק הרגשתי מצויין לאחר מכן.. אך כעבור כחודשיים שוב הכל חזר ביתר שאת.טופלתי שוב באנטיביוטיקה ואומפםרודקס אך ללא הועיל. עברתי לנקסיום כבר יומיים וישנה הטבה כלשהיא. יש לציין שאני אדם חרדתי מאד. ונמצאת בסטרייס תמידי לכן פוחדת לבצע בדיקה פולשנית יותר. מה גם שרופאת המשפחה טוענת שאין צורך. ושאני צריכה להעזר במשהו להרגעה. בקיצור אני סובלת מאד מאד . ממה נובעת התחושה שיש לי מן גוש בגרון ?ממש מרגישה אתהאוכל.לפעמים מקיאה יזום וזה מקל עלי. אפילו כשאני מדברת אני מרגישה בקושי. יש לי גרד בגרון באזניים. מה עושים? אני מבוהלת עד מוות בלחץ נוראי . האם זה סימפטומים למשהו מסוכן?? אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס קשה לדעתי.

הוספת תגובה

• היי רחלי - מתעניין

מתעניין
    04/07/2011

למה את לא מטפלת שוב בהליקובקטר באמצעות אנטיביוטיקה (יש לי בעיה שאני מרגיש בדיוק את אותם סימפטומים ויש לי בדיקת נשיפה ביוםן ראשון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס קשה לדעתי. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/07/2011

התועלת המזערית מהטיפולותחושת הגוש מחשידים בהסתמנות פונקציונאלית (המקבילה האזופגיאלית של NUD=NON ULCER DYSPEPSIA. כדאי לבצע בדיקת PH ל24 שעות לשלילת רפלוקס אמיתי. אך עוד קודם לכןגסטרוסקופיה במידה ולא עשית. אני בספק אםההליקובקטר קשור לענין אך בדיקה אמינה שלו מצריכה הפסקת טיפול לשבועיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס קשה לדעתי

רינה
    05/07/2011

לא הבנתי את תשובתך במדוייק. האם זוהיא תסמונת נפשית??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפלוקס קשה לדעתי - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    05/07/2011

לא סוג של הסתמנות עם רקע פסיכוסומטי, למעשה אתיולוגיה לא ברורה די דומה לNUD=NON ULCER DYSPEPSIA

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו