הליקובטר - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובטר - דחוף
    מירב יוסף
    04/07/2011

שלום רב.
    היום השמיני לטיפול אנטיביוטי לחיידק הליקובטר
    אני לוקחת מטרוגיל+טטרציקולין+אומפרדקס, יש לי הרגשה כללית רעה חולשה תחושת של חום וצמרמורות הרגשה של חולשת שרירים קשיי הירדמות בלילה+תחושה כאילו תקוע לי כדור בגרון לקחתי בפעם הקודמת אנטיביוטיקה לשבוע ימים קרין+מוקסיפן+אומפרדקס יש לי גם מספר נקודות אדומות בבטן אני לא יודעת אם עקיצהות או פריחה הרופא נמצא בחופש ואני מרגישה ממש מדוכדכת עד דמעות האם זה חלק מתופעות הלוואי, האם זה נורמלי? יש לי גם טעם מר ומתכתי בפה האם אוכל להפסיק לקחת את הכדורים או לחכות לפחות ל10 ימים???? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובטר - דחוף

הוספת תגובה

• שכחתי להגיד שתופעות של

מירב יוסף
    04/07/2011

הגזים נעלמו ממש מעט יש וגם הצריבה בבטן נעלמה לגמרי, יש לי בחילות וחסר תיאבון
    שנראה לי שזה נורמלי וגם תחושת הטעם נעלמה לי נכל תפל ומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובטר - דחוף - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/07/2011

חלק ניכר מהתלונות כמו טעם מתכתי בפה (פלגיל) קשור בטיפול וחלק קשור בתגובה פונקציונלית לאי נוחות שהטיפולגורם לך. אם את מרגישה כ"כ רע הפסיקחי כבר את הטיפול ובדקי בעוד שבועיים ואם הדבר מוצדק (קיום קליניקה פפטית או ממצא פפטי בגסטרוסקופיה) ניתן לקחת קורס מרובע או טיפול אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו