מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום במשך חמישה ימיםרונית05/07/2011
קצת הסטוריה
הבן זוג שלי הוא נשא של הפטיטיס B הדביק אותי בעבר והבראתי הוא עדיין נשא כבר המון שנים. רופאים אמרו לנו כיוון שאני מחוסנת באופן טיבעי אין סיכוי בחיים שאדבק שוב.
עד כאן היסטוריה.
לפני כשבוע הרגשתי חולשה בהמשך חום הזעות כאבי בטן משונים כאבים בכל הגוף
בחילות בלי הקאות בלי שילשולים . צבע הצואה בתחילה היה קצת צהוב לא שיגרתי.
היום חמישה ימים לאחר אינפוזיה עם תרופות להקלה בבטן אני חזקה יותר אבל החום לא עבר.
השתן מחליף צבעים פעם בהיר ופעם כהה מאוד משונה.
נאמר לי על ידי הרופאה שיש קישקושים בבטן לא הבנתי היא אמרה לא לדאוג.
היום ראיתי בדיקות דם שלי לפני יום במוקד רפואה של מכבי.
תוצאות
ALT 39
AST42 שהמקסימום המותר בשניהם הוא 31 לפי הטבלה של מכבי.
שאלתי היא.
אומנם אכלתי במקום לא מוכר אוכל.
האם מאכילת אוכל לא טוב אפשר לקבל תוצאות של בעיות בכבד?
האם זה מהחבר שלי נדבקתי שוב למרות שאמרו לי רופאים שאין סיכוי להדבקה חוזרת.
חייבת תשובה אני עדיין עם חום לאחר חמישה ימים חום שהוא רק בערב חד פעמי כזה.
האם יש אפשרות לדעת עם החבר הדביק אותי שוב דרך בדיקות הדם?
או שבעצם אי אפשר לדעת.
חשוב לי מאוד הנתון הזה כך אדע עם להמשיך איתו באמצעים מוגנים או לא.
דרך אגב הוא החבר מקבל תרופות חדשות נגד הפטיטיס B והתוצאות של תפקודי הכבד שלו מעולים. האם למרות זאת הוא עדיין יכול להדביק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום במשך חמישה ימים - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/07/2011ההפרעה שלך בתפקודי כבד היא מזערית ולא ספיציפית ולא נדבקים פעמיים בהפטיטיס B . התיאור שלך יכול להתאים גם לשפעת ומחלה ויראלית אחרת כמו גם למחלה בקטריאלית כלשהיאהאם הפוספטזה הבסיסית והבילירובין תקינים, אם כן לא נראה לי שמחלת החום קשורה לכבד ושינוי בצבע השתן עם בילירובין תקין הוא בד"כ לא משמעותי. במידה ואת מודאגת ההגיעי לבדיקת גסטרואנטרולוג או פנימאי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)