דחוףף - מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף - מודאגת
    דנה35
    06/07/2011

לפני כחודשיים חל שינוי ביציאות שלי, נהייה לי כמו ריר שיוצא, ממה שקראתי בפורום זה נשמע כמו מעי רגיז
    אין לי שום כאבי בטן, הכל תקין למעט הריר שיוצא (בעבר גם הקיבה היתה נריאת שונה כמו חתיכות קטנות, וקיבה קשה-אבל עכשיו זה נראה כאילו שהקיבה חזרה לעצמה) אך הריר לא השתנה, אני מודאגת מזה מעולם לא היה לי תופעה כזו, אני מרגישה מצוין , אך האם הריר הזה שיוצא לי בזמן הקיבה זה מעיד על משהו מסוכן? והאם אני צריכה איזהו כדור, או שאפשר להמשיך הכל כרגיל? אשמח לתשובה מפורטת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף - מודאגת

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

דנה35
    06/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

דנה35
    07/07/2011

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףף - מודאגת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/07/2011

אני מניח שהכוונה לריר ביציאה-סימפטום שפיר שיכול להיות במעי רגיש כמו גם בבעיות אחרות. וכאמור עלי לחנה הסירי דאגתך (במקורות יינך)מעלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו