כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    דנה35
    07/07/2011

בזמן האחרון, שאני אוכלת למשל אתמול (אכלתי בערב 2 סנדויצים עם אבוקודו חביתה וגבינה) שעה לאחר מכן הבטן שלי התנפחה, והיו לי כאבים עד שהלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר עדיין היה לי אבל הרגשתי הקלה, מערב שלפני
    אני חייבת לציין שהכאבים היו בכל הבטן, והיו לי גזים שיצאו, ככה שנראה לי שזה נפיחות, ובבוקר שקמתי עדיין היו לי גזים
    במצבים כאלו, מה אני אמורה לעשות כדי להקל על הכאב? אתמול פשוט שכבתי על הבטן, וזה קצת הקל עליי
    דרך אגב ממה שקראתי במחשב, אני לא אוכלת את כל הקטניות,חומוס,ממתיקים,ודברים מוגזים, אז ממה זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/07/2011

בין הגורמים לגזים:עישון, בליעת אוויר באוכל ומשקאות תוססים כמו גם אכילת כרובית וכד ו וביחוד פלורת חידקים יוצרת גזים, חסר לקטז על רקע תזונה עתירת לקטוז וכד. המנעי מארוחות גדולות עם ערב ואם סובלת את מגזים השמרי ממה שציינתי ואם זה לא עוזר כדורים סופחי פחם:אנצפלמד, גזים X או פנקריאופלט שהוא מסוג אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו