מעי הגס יורד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי הגס יורד
    רמה
    09/07/2011

שלום, יש לי כאבים איזור מעי הגס יורד כשלושה שבועות. בדיקות דם תקינות, צילום כיבה תקין בדיקת גניקולוג תקינה, קיבלתי קולוטאל לטיפול במעי רגיז. אני לא מצליחה לתפקד, בעקבות הכאב. אשמח להמצלה חוות דעת להמשך ברור. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי הגס יורד

הוספת תגובה

• מעי הגס יורד - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    09/07/2011

התיאור לא ספיציפי מידי, חשובים גילך ויציאותייך ואופי הכאב, האם מעירך מהשינה בלילה, מוקל ביציאה וכד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי גס יורד

רמה
    10/07/2011

אני בת 38, הכאב מגיע בהתכווצויות של האזור וברב מקרים גורם ליציאות, צבע היציאות שחור אך יכול להיות שנובע מצריכה במרובה של קלבטן לפני 4 ימים. כרגע הכאב מעומעם, אך מלווה בבחילות,חולשה וחוסר שקט בקיבה ובמעיים שמדיר שינה מעיניי.
    מקווה שהפרטים שהוספתי יוכלו לאפשר לך לתת לי המלצה לטיפול או הכוונה להמשך ברור. המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי גס יורד - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/07/2011

hיכול להאתים למעי רגיז.
    יש לבצע מספר בדיקות דם וצואה ויתכן גם קולונוסקופיה- לפי המלצה של רופא גסטרו שעוקב אחריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו