דם טרי בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם טרי בצואה
    שרון
    10/07/2011

בוקר טוב , לפני כיומיים שמתי לב כי יש לי דם טרי בצואה היה באסלה וגם על הנייר טואלט. מעט כאבי בטן וגזים לרוב. זוהי לא פעם ראשונה שיש לי דם בצואה ועברתי בירור של קולונסקופיה לפני כשנה ובדיקת כירורג ללא ממצאים מיוחדים (היו טחורים ונתן לי טיפול). עברתי גם את הבירור בשל חסר בברזל שנמצא ממקור גניקולוגי (דמם ויסתי רב). אני ממש מפחדת מגידול. אם הקולונסקופיה לפני כשנה היתה תקינה מה הסיכוי שזה גידול? האם לפנות שוב לכירורג ולבדוק האם מדובר בטחורים? אני ממש מפחדת. האם גזים ובחילות ויציאה דמית יכולים להעיד על מעי רגיז? עד כמה זה דחוף בשביל ללכת לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם טרי בצואה

הוספת תגובה

• דם טרי בצואה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    10/07/2011

ראשית קולונוסקופיה נותנת בטחון בסבירות גבוהה שאין גידול אמינותה 95% בלבד מאחר ולא תמיד ההכנה טובה, לא תמיד הבדיקה מלאה (הכנה, מעי בעיתי, חולה בעיתי וכד).כדאי לראות את הדו"ח ולהחליט לפיו אם יש לחזור על הבדיקה בחילות וגזים יתכנו במעי רגיש, דם בצואה לא. יתכן כמובן שילוב מעי רגיש וטחורים.לא מדובר כנראה בבעיה דחופה אך כדאי להגיע לגסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו