סובלת 8 חודשים אשמח לקבל תשובהה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת 8 חודשים אשמח לקבל תשובהה?
    שושנהה
    11/07/2011

כבר שמונה חודשיים אני סובלת משילשולים 4 פעמים ביום עצירות גזים כאבי בטן גם התחתונה וגם העליונה הייתי לוקחת אספרין חצי שנה וגם שהפסקתי הכאבים המשיכו הרופא הפנתה אותי לגסטרו ובנוסף לזה מצאו לי כמה חיידיקם בצואה אני אמורה לעבור בעוד 3 חודש גסטרוסקופיה וסיגמואודוסקופיה רציתי לשאול לגבי הבדיקה אני יודעת שאני אמורה לעבור פעמיים חוקן בבוקר לגבי התזונה שאני אמורה לאכול אני אמורה לשתות משלשלים יומיים לפני הבדיקה ??..מותר לאכול לחם יום לפני הבדיקה איזה מאכלים עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת 8 חודשים אשמח לקבל תשובהה? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/07/2011

לסיגמוידוסקופיה אין צורך להכנה מעבר ל2 חוקנים קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך בדיוק הבדיקה הולכת??

שושנהה
    11/07/2011

זה כמו קולונוסקופיה אפשר למצוא כול דבר כולל אם אתה סובל מדלקת או חיידקים זיהומים וזה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך בדיוק הבדיקה הולכת?? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/07/2011

סיגמוידוסקופיה היא חצי קולונוסקופיה וצריך רק 2 חוקנים לנקות המעי.
    גסטרוסקופיה צריך רק צום של 6 שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו